Sabiha Gökçen'e inmek isteyen uçaklar bildiğin siklon oluşturmuşlar, dönüyorlar
Posts by Thunderclouds
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hocam ecmwf guncellemesini belki de aksam ki gfs, ukmoyu vs görmeden atmış olabilir. Bence çokta olumsuz düşünmeyin. Yarın bir bozulma olmazsa tahminini guncelleyecektir
-
-
Valla inanmayan açıp izlesin YouTube de var 2-3 cm dedi az evel atmış video yu
Hocam kış tahminini birlikte yaptığı Kutay hoca İstanbul için 10 cm ihtimalini %90 lara çıkarmış, bence düşük söylüyor ki garanti olsun
-
Arkadaşlar izin verirseniz burdan sıkmak istiyorum
-
Ull sıyrıldı geliyorr
-
-
-
Cnn turkte silivri sahilden yayin var, acayip kar var bakabilirsiniz
-
Ümraniye yağmur şu an
-
-
Tv lerde bulunan hocaların R yapma zamanı geldi.
-
-
Kuru soğuk olacağına 15-20 dereceler olsa daha iyi, en azından ısınmaya çalışmayız. Dışarısı hem soğuk hem de hava kalitesi düşük. Yani bildiğimiz çöl iklimi.
-
İstanbul adına şu -12 ile sokulan sistemlere uyuz oluyorum. -9 ile yağış geçişi oluyor havada seyirlik kar yağıyor. Tam sıcaklık kar için uygun oluyor bu seferde sistem batı Karadeniz tarafına kayıyor kuru soğuk kalıyor. O yüzden modellere bakarken -15 üstü sıcaklık salınımını takip ediyorum artık.
Hocam havada kara bile okeyim ben şahsen, resmen çöl iklimine döndük. Sabah ve geceler soğuk, gündüzler sıcak.
-
Forumda analizci kalmadı yalnız, herkes modellere bakarak herkesin yapabileceği yorumlar yapıyor. Model kötü giderse kötü, iyi giderse işte şu tarihler arasi bir sistem bekliyorum yorumları. Keza twitter sayfası da öyle. Umarım deneyimli bir yorumcu katılır da forumdaki kalite eski haline gelir.
-
-
-
Kasım ayının soğuk olup yağışsız geçeceğine sıcak olup yağışlı geçmesini tercih ederdim.
-