Samsunluların koca karı takvimiymiş bana karışık geldi çıkamadım içinden

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Fındıkta ayva takip edelim
-
DoquKaradeniz28 Tayfun abi değişen bir şey yok modeller şimdilik farklı kafada olsada ayın sonundan itibaren değişik güncellemeler görebiliriz.
-
Tarihimiz belli olmaya başladı. Bu sene beni şaşırtıyor ve sistem tarihleri hep beklentimden önce gerçekleşiyor. Nisan ikinci hafta dediydim ama ilk haftanın sonuna doğru şartlar olgunlaşmaya başladı.
Maks. beklentim -3, fazlası olursa benim içinde sürpriz olur.
-
Tarihimiz belli olmaya başladı. Bu sene beni şaşırtıyor ve sistem tarihleri hep beklentimden önce gerçekleşiyor. Nisan ikinci hafta dediydim ama ilk haftanın sonuna doğru şartlar olgunlaşmaya başladı.
Fazlası zarar hocam
-
Fazlası zarar hocam
Zaten hayli zararımız var, bizim rakımlarda fındıkta en az %60 yanık var, olası bir -5 lik sistem ve sistem sonu ayaz, bizim rakımlarda fişi çeker
-
Ecmwf'nin 6 Nisan civarı sinoptik kurgusu çok tehlikeli. Aynı tarihte Gfs senaryolarında -5 kümelenme çalışması daha da can sıkıcı.
İnşallah değişir, soğuk değil, serin ve yağışlı olur
-
Abi şuan beklentiden büyük gidiyor gibime geliyor
-
Rize'de çok iyi yağış var şuan sarı kütle girdi birden şaşırttı
-
Nisan başlangıcının sinoptik kurulumu gittikçe daha tehlikeli hal alıyor. Gfs sabah çok daha iddialı
-
Gem modeline bir iki küçük rötuş yapsam Nisan efsanesi çıkartırım
-
Tayfun gittikçe alt rakimlara doğru geliyor tehlike
-
ikinci haftaya sinyal var
-
Söyledik milyon kez hayırlısı olsun.
-
Söyleyen 5-10 kişi varız, söyledik ama koordinat veremedik
Tabi bir de sıcaklık konuşamayız, vade çooook uzun
Vazgeçmez de gelirse mevsimine göre gelir inşallah -
850 de -6 500 de -35e giden senaryolar var mevsimine göre sert atak hatta kıyılarda dahi görsel kar ihtimali yüksek olur bu senaryolar olursa
-
Şubat ayı sistemi öncesindeki (Altay) desene benzer bir altyapı deseni var. Gerisi takdiri ilahi
-
Şubat ayı sistemi öncesindeki (Altay) desene benzer bir altyapı deseni var. Gerisi takdiri ilahi
Yüksek Rakımlı Altay yani.
-
Hamsiyi kovalayan palamut gibi ayva da bizim fındığın yakasını bırakmıyor😂😂
-
İnşallah çok sert bir atak olmaz.. Ne çok sıcak ne çok soğuk tadında bir ilkbahar olur inşallah
-