İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası) - 2025
-
Aykut53 -
4. Februar 2025 um 13:02 -
Geschlossen
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yasin ecm yi kaptırma. Sakınnn,

-
Özellikle twitterde herkes uzman olmuş pazartesi gününe kadar hiç bir şey belli değil diyen tayfa daha cuma gününden sistemi doğu karadenizden soktular. Ben hiç o toplara girmiyorum sizlerde münakaşaya girmeyin derim. İstanbul sayfası olarak sadece modeller üzerinden gidiyoruz bu çok önemli bir şey. Herkese iyi forumlar umalım da ecmwf de diğer modellere ayak uydursun.
-
Arkadaşlar maçı izliyorum güncellemeleri takip edemedim, 6 OCAK 2017 hocamın müdavimi olan UKMO şov yapmış, Icon ve GFS de batılamış.
Sırada ECMWF'yi yola getirmek var.
-
Yasin ecm yi kaptırma. Sakınnn,

O öğlenden yerini aldı galiba
-
ECMWF Ayağını Denk Alsın.

-
Arkadaşlar ecmwf kaçta güncelleniyor acaba,teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar ecmwf kaçta güncelleniyor acaba,teşekkür ederim.
9 da başlıyor
-
Arkadaşlar ecmwf kaçta güncelleniyor acaba,teşekkür ederim.
9 da başlıyor 10 a kadar
-
-
Sizin arkadaşlar evliya sanırım 😂
-
Allah ne derse o olur. 2 sene oldu doğru düzgün yağış görmeyeli. Kar yağışı bırak yeri geldi yağmur damlasina hasret kaldı bu şehir ve bir çok yer. Diyeceğim o ki ne gelirse gelsin sukretmekten hamd etmekten vaz geçmeyin. Sukursuz topluma Allahin tokadi sert olur.
-
gefs 192 boyle gelmis
-
Üstadlar model okumayı öğrendiğimiz gibi, etkili değişkenleri takibi de temel seviyede öğreniyoruz sayenizde. Bir de sistemi istediğimiz gibi getirebilirsek bizden mutlusu olmayacak. Batıla kristallerine yandığım sistemi 😅
-
Beşiktaş’ın golüyle sistemi 50km daha batılattık yükleninnn

-
-
ECMWF UKMO gibi gelirse bizzo
-
-
Ortalama 3 gün boyunca -11 değerlerinde ❄️😎
-
GEFS diyagramda 500 -35 seviyesine gelmiş. Sürekli burayı takip edin diyordum. O ortalama ne kadar düşerse o kadar batılı olma şansı artar sistemin.
-
