Hocam izniniz ile paylaşmak isterim.👏🏻👏🏻
Paylaşabilirsiniz hocam
Hocam izniniz ile paylaşmak isterim.👏🏻👏🏻
Paylaşabilirsiniz hocam
Okulum
Hocam bende 3.sınıfım Yazılım okuyorum gerçekten kar yağınca soluğu burada alıyorum…
Sakarya kampüsü çok güzel gözüküyor.Bu akşam ve yarın olacak yağışlarla kardan adam yapmayı bekliyoruz
Keşke sizin yerinizde olsaydım sahleplerimi stoklar keyfime bakardım. Bence bu gece tek tül yakalarsın, ardından asıl sistemin giriş hamlesi ile ve rüzgarın dönmesiyle sabaha karşı kuvvetli ardından artarak en fazla 1-2 saat aralıklar ile sarı ekolu dek bantaları en az 36 saat dövecek Kocaeliyi. Dek bantları girdiği an fırtına ile birlikte tipi ile ara ara iri taneli saf kar görürsün. 30 cm rahat geçersiniz diye tahmin ediyorum.
Şu anlık gördüğüm kadarıyla bir değişim olmaz ise.
Hocam kocaeli yazmışsınız Sakarya merkez içinde geçerli midir bu dedikleriniz
Yarın Sakarya' da saat 11:00 'den itibaren rüzgar yönü Yıldız olacak bakalım neler olacak
hocam yıldız sakarya merkeze kütle bakımından şans yaratır mı,bilmediğim için soruyorum.Teşekkürler
Hocalarım sakarya için cuma cumartesi merkezde örtü olur mu sizce,teşekkür ederim.
Arkadaşlar Sistem daha adam akıllı girmeden bitti ki gitti mi diyorsunuz gerçekten çok garip bi bakış açısı…Yarın akşamdan itibaren Marmara geneli için dek kütleleri çalışmaya başlayacak zaten bu konuşuldu.Perşembe akiamüstü,cuma,cumartesi güzel dek yağışları alacağız.Yıllardır kar görmüyoruz yerde en azından karda katur kutur yürümek bile bu dönemlerde çok güzel bence,bazen olumlu bakmak hem rahatlatır hem de anı yaşatır…
Gece gfs ve gefs den sonra istanbulun diyagramında yağışlar baya artmış acaba Sakarya içinde artış oldu mu arkadaşlar
Hocalarım Sakarya için 15 cm lik örtü beklentisi durumunu koruyor mu acaba?
Benim bulduğum veya net olarak düşündüğüm bir durum değil.Fakat sosyal medyada gördüğüm cm tahmincilerinin yorumlarının ortalamasına göre - Sakarya örneğin İstanbul Kocaeli vs ye göre - acaba kötü mü demek istedim.Hala suan bile cm tahmini için erken olduğunu düşünüyorum.Fakat dediğim gibi sosyal medyada cm tahmini yazan hesapların ortalaması Sakaryayı biraz düşük tutuyor gibi.Genelinin ortalama yorumu bu olunca acaba mı diye şüpheye düşürdü beni.He ayrıca benim için kimisi kaliteli kimisi ortalama tahminci.Yani dediklerinin tutma olasılığı yüksek demiyorum.Sadece dediğim gibi acaba mı diye beni şüpheye düşürdü.Yoksa kar tabloları güzel gözüküyor
Hocam ben de sakaryadayım.Lakin bu sistem geçenki sisteme benzemiyor.Hava sıcaklığı çok düşük ve çok daha etkili denk bantları inşallah vuracak marmarayı.Marmara olarak her yerde örtü olacaktır bence.
Arkadaşlar Sakarya merkezde artık örtü görürüz inşallah buradan çok çektim ya gerçekten inşallah istediğimize kavuşuruz
Kardeşim senin gibi birkaç insan var net ve verilerle konuşan onun dışında büyük kısım maalesef bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar
Hocam Doğu marmara çekirdek inişi olursa sakarya kısmı yağış anlamında boşluk olabilir mi?
hocalarım sakarya ne durumdadır şuan ki durumlara göre acaba?
Bu sistemde üst seviye alçağının altında kim kalır acaba hangi şanssız şehir o.Kadir emre kimse artık canlı yayınına denk geldim youtube da bu dediği bir şüpheye düşürdü
evet hocam ben de duydum bu durumu.Bilgili hocalarımız bu durum için açıklama yapabilir mi acaba
Arkadaşlar ecmwf kaçta güncelleniyor acaba,teşekkür ederim.
Şu tarz blokajlı sistemlerde istanbul kocaeli arkasına yaslansın çayını kahvesini hazırlasın
Hocam Sakarya yaslansın mı
Akşam güncellemelerinde AB yüzünden kalan saatleri çöp etti çok yapıcı ve makul gelmedi süreç uzun beklemek gerektiğini düşünüyorum.Bize başta ço güzel gösterim 3 gün kala kuş etmek yerine başta orta düzey şans verirse duruma göre ne çok üzülürüz ne çok seviniriz.Hala şubat ortası ve sonrasından ümitliyim şuan bu akşamın tadını çıkartıp gerisi için beklemek şart bence.
Arkadaşlar hangi radarı kullanıyorsunuz
Sakarya Merkez niye böyle oldu ya kocaeli çok şanslı gerçekten en azından soğuk görmüş olduk.İnşallah gecenin devamında sağlam dek bantı yakalarız kocaeli gibi….