Güneydeki kütleler avrupa yakasına mı gidiyor takip edemiyorum telefondan
Posts by modelci
-
-
Daha biticek gibi durmuyor
-
Yukarıdaki kırmızılar pembe olur gelir
-
İnanılmaz gökgürültüsü ve şimşek aktif radardan devamı geliyor boğaza
-
Kış bitti benim içinde inziva vakti geldi gibi. Kasım gibi görüşürüz forum!
-
6 ocak 2017de bile 3 gün yoğun kar ikonu yoktu sanırım cuma cumartesiye vermişti sadece o ikonu
-
Bakalım bu kullanıcıya sadece forumdan uzaklaştırma mı vericekler? Bu kadar kişiye küfür, hakaret...
Saat 10 olmuş açık moderator yok cidden şaka gibi.
Geç gelen yarar neye yarar?
-
Erken saat hocam lakin bunca insana sitede 3 aktif mod var yetersiz herşeye yetişemez adamlar alım yapılmalı. samet hoca bunu gözden geçirecek diye düşünüyorum.
Saat 9 erken saat değil hocam. Hiçbir kimsede de yetki olmadığı için silemiyor mesajları. 👏
-
Saat 9 hiçbir moderator, admin bulunmaması da inanılmaz. Foruma çok değer veriyorlar belli.
-
Kar haritasını paylaşabilir misin Samet
-
Tatil haberi için hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum. Hakkınızı helal edin arkadaşlar bana gelen bilgi bu şekildeydi çok üzgünüm
-
Tatil kararı hala gelmedi mi?
-
Canım arkadaşlarım çarşamba günü sabah kaynağım bana valilik toplanıp perşembe cuma tatil olacağını söylemişti. Bugün de aynı şekilde toplanıldı 17 civarında yani bana gelen bilgi bu
-
Şehir merkezlerinde hala 25-30 cm kar sizce tatil olmama gibi bi imkan var mı ?
Açıklama yapılıcaktır
-
Bu bilgiye nereden ulaştınız.
Orda çalışan bi tanıdığım saat 17 gibi tatil kararın verileceğini söyledi ne zaman açıklanır bilmiyorum, perşembe cuma haberini de ondan almıştım sabah saatlerinde
-
17 gibi tatil kararı gelir öğrencilere. Tatil kesin %100 karar açıklanır az sonra
-
Ortalama -10
-
radarda yağış var ama yağmıyor garip
Üstümüzden yb geçiyor olabilir anlık o da bizim şansımıza
-
Kütleler kuzeyden geldiği için hani arkadaşlar ilk başta kuzeyin etkilenmesi çok normal değil mi? Kuzeyden gelip ilk güney mi kar görecek sanıyorsunuz siz mantıklı konuşun lütfen birazıcık. Özellikle boğaz olmak üzere tüm İSTANBUL saat 20:30 civarı çok çok sert kar yağışının etkisine girmeye hazırlanıyor
-
24 Ocakta arnavutköy, havalimanı tarafında olan olayların aynısının boğaz hattına gelmesi mümkün gözüküyor. Aşırı yavaş hareket etmesi de bunu çok uzun süre görmemizi sağlayacak