Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ordu ve giresun gece iyi kar alacak gibi duruyor tutuculuğu daha yüksek olur normalde bu saate kadar alması lazımdı fakat rüzgar buna izin vermedi deniz halen dek üretiyor buda soğuğun güçlü olmasından.
Hocam sizce kaça kadar sürer kar cevaplarsanız çok sevinirim
-
-
Kar o kadar yoğun ki muhtemelen Çarşamba'da tatil olur. Ayrıca Çarşamba gecesi de kar geçişleri bekleniyor öyle Perşembeyi'de tatil yaparız. Sonrasında ayaz var -4'e kadar. Buzlanma dondan da Cuma da tatil dedik. Bu durumda Perşembe'den itibaren 9 gün tatil olmuş oluyor. Küçük çaplı bir ara tatil yaşarız.
Bu arada selamlarBencede mini bir Ara tatil .Bende Orduda çarşamba tatil olmasını bekliyorum ama Perşembe cumadan emin değilim.
-
Vorteksin allah cezasını versin ya tüm sistemi deklerle yaşasaydık şuan daha iyi birikim olmuştu sahillerde
-
Vorteksin allah cezasını versin ya tüm sistemi deklerle yaşasaydık şuan daha iyi birikim olmuştu sahillerde
Şuan aldığımız dekleri 5 gün boyunca alacaktık
-
Daha ne kadar kütle sıyırıcak ünyeyi merak ediyorum gercekten
-
Hocam sizce kaça kadar sürer kar cevaplarsanız çok sevinirim
Gece saat 3 gibi doğuya çekilecek
-
Gece saat 3 gibi doğuya çekilecek
Çok sağ olun hocam
-
Hasan senin bulunduğun yer neresi ? Kaç cm kar aldın?
-
Siyah ve beyaz arasındaki fark hem yağış kalitesi yoğunluğu süresi ve karaya vurması daha ne olsun çevirin şu trabzon burnunu kuzeybatıya:)
-
Hasan senin bulunduğun yer neresi ? Kaç cm kar aldın?
Abi gözüm fazla karda değil çocuklar eğlendi millet çıktı fotoğraflarını çekti arabası olmayanlar karı tattı Ben bunu gördüm yeter 20-30cm vardır muhtemelen.
-
500 hpa mıdır nedir onun bıraktığı yağış benim için efsaneydi. Samsunu ve atakumu gömdü. Radardada görünmüyordu:) sürprizler güzel oluyor.
-
Güzel bir kütle daha peşten yorozu devirmek üzere.Takipteyiz:)
-
Benimlede çok iddalaşan oldu bu woteks buralara yaramaz dedim sadece bolca rüzgarı olur fazla beklentiye girmemek en iyisiydi karadenizin yüksek dağları worteksin gücünü kesti bu oluşum ençok marmara bölgesine yarıyor gücünde kırılma olmuyor önceki yıllarda marmaraya inen worteks bundan daha güçsüzdü fakat sonucunu herkes gördü.bölgemize eniyi yarayan kopuk kopuk olmayan sığ deklerdir.
-
Dün geceden...
-
Yoroz-Trabzon tren hattı şaka mı ?
Şakaysa hiç komik değil 🙂 -
Yoroz-Trabzon tren hattı şaka mı ?
Şakaysa hiç komik değil 🙂Asıl şakayı biraz sonra göreceğiz 😄😄
-
mezosiklon yerine böyle yağışlar alsaydık eminim efsanelerini efsanesi olacaktı diğer tüm sistemler yanında sistemcik kalırdı
-
Bakın halen bile sinop burnundan dek akışıvar rüzgarda yavaş yavaş kuzeye dönmeye baladı gece yoğun süprizlere hazır olun 😊
-