Trabzon merkez ses ver kaç cm oldunuz:)
daha mm yeni olduk
Trabzon merkez ses ver kaç cm oldunuz:)
daha mm yeni olduk
Arkadaşlar samsun merkez 40 cm yi geçti rahat hemde. Hatta 50 cm yi bulan yerler oldu mu? 2017 yi geçme konusu hala muamma. O zamanlarda ölçü yapan birisi yine ölçü yaparsa karşılaştıralım.
Dekler kaçıyo samsun merkez
Özürlü bunlar diye boşuna demiyorum demek ki gerçek miktar 50 cm 5'le çarp 3'e böl her zaman tutar
Orduda da 30 ölçmüşler halbuki bence daha fazlası var
Çok yoğun şekilde yağıyor Rizede
geliyor gelmekte olan:))
Beyazlamaya başladık hafiften
Tekkeköy de yoğun tipi var
Atapark/Trabzon
Giresun yeni birikim çok rahat 10cm i geçti
Bafra başladı mesaiye
Yomra da başladı hafiften beyazlamaya
Çok yoğun şekilde yağıyor Rizede
Nerede yav. Ben de merkezdeyim normal atıştırıyor. Kütle zaten giremiyor. Akşama kadar 3-5 cm biriktirirse şu silklon belki 30 lara çıkartır 😂
Trabzon başladı..
Trabzon Beşirlide çok güzel bir yağış var rüzgarın etkisi ile kar paralel yağıyor sanki dersin yere değmiyor 😂 sıcaklık yüksek kupkuru yerler bile beyazlayamadı gündüze denk gelmesi örtü için üzücü umarım akşam son bir tebessüm ettirir
Nerede yav. Ben de merkezdeyim normal atıştırıyor. Kütle zaten giremiyor. Akşama kadar 3-5 cm biriktirirse şu silklon belki 30 lara çıkartır 😂
İlk başta çok güzel yağda kuvvetli rüzgarla şuan aynen atıştırıyor kütle giremiyor dediğin biz şuan vakitten erken bekliyoruz.
TRT Spor ve HT Sporda Trabzon Yarın Maratonu gösteriliyor kar yağıyor
SAMSUN radar görüntüsü nasıl?
2017 aynı yerde 70 cm ölçmüştüm. Karşılaştırma olarak kalsın. Aralıklı yağış olarak miktarı geçmiş olabilir 2025. Samsun canik piazza avm
TRT Spor ve HT Sporda Trabzon Yarın Maratonu gösteriliyor kar yağıyor
Doğru dürüst kar bile tutmamış. İnşallah tutar