- Official Post
Samet hocam ECMWF ara güncel kuzey yarım küre 500hpa basınç haritası çıktımı? 96-120-144 h varsa rica etsem gönderebilirmsiniz müsaitseniz
96h
120h
144h
Samet hocam ECMWF ara güncel kuzey yarım küre 500hpa basınç haritası çıktımı? 96-120-144 h varsa rica etsem gönderebilirmsiniz müsaitseniz
96h
120h
144h
O ull seni allah alsın hiç bir şey demiyorum teşekkür ederim Samet hocam.
İşin içinde o minik top olunca zevksiz oluyor ya kah oturup kah eğleniriz gudubet oluşum işte neyse.
Bence hiçbir şey olacağı yok bu kış. Bugün güya kar yağışı görecektik. Samsun'da. Nereden nereye evrildi sistem. Bir anda sıcaklık 7-8 dereceye fırladı.
Hemen spessiyal bir şeyler yapalım senin için kral.
450 rakımdayım akşama kadar yaparmı bu yağış ?
O ull seni allah alsın hiç bir şey demiyorum teşekkür ederim Samet hocam.
İşin içinde o minik top olunca zevksiz oluyor ya kah oturup kah eğleniriz gudubet oluşum işte neyse.
En büyük sorun şuan icin.
Nao güzel gözüküyor
14-15 için nao ılımlı güzel ama daha sonrası iyi değil.
14-15 için nao ılımlı güzel ama daha sonrası iyi değil.
14ündeki nao gerçekleşirse devamındaki iniş işimize yarayabilir
14ündeki nao gerçekleşirse devamındaki iniş işimize yarayabilir
Uzun vadede değil derdim 14-15 ı alırsak üsteki oluşum devam edecek o yüzden orayı takip ediyorum
Hemen spessiyal bir şeyler yapalım senin için kral.
Hissedilen 20-25 derece var ya baya hızlı ısındı havalar 😂😂
Evet yüksekler adına efsane ama kıyılar adına mucurum kışından herkese mutlu akşamlar.Güncellemelere kaldığımız yerden devam ediyoruz
Bafra, 19 Mayıs ve Atakum iç kesimleri sabahtan beri iyi kar alıyor. Kütleler yapıştı kaldı. ❄️
egeli36 kardeş bak rica ediyorum sıcak atak verirse gelip buraya ben demiştim vs dersen cidden kalbini kırarım. En haklısı sensin reis tamam inandık ama artık bırakta bizde takibimizi yapalım olur olmaz sal bizi.
5 sene önce bugün yine cuma günüydü kar yağışının başlamasını beklerken sabahlamıştım cumartesi sabah 5 gibi fırtına çıkmıştı ve bom 10 Şubat pazartesi sabahına 1 metre kar
Selam arkadaşlar. 16 Şubat 2017'nin kar haritasını ve diğer olabilicek arşiv verilerine nasıl ulaşabilirim? O gün güzel kar almıştı bölgem.
Bu basınç değerleri bu kadar uzun vade de tesadüf mü olmuş.Dikkatimi çekti de.Gerçekten enteresan:)
Azor dayan oyulma
Hastag #dayanazor 👊