Maalesef gfs ye benzedi burada kazanan ecmwf aifs olursa şaşırmam modeller aifse benziyor gibime geldi bana,bekleyeceğiz artık hayırlısı model sonu sıcak hava dalgasıda verdi

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Maalesef gfs ye benzedi burada kazanan ecmwf aifs olursa şaşırmam modeller aifse benziyor gibime geldi bana,bekleyeceğiz artık hayırlısı model sonu sıcak hava dalgasıda verdi
Yıktın bizi orçun
-
Olumsuzluk yapma ılıkçı
-
Olumsuzluk yapma ılıkçı
ılıkçılar mutlu kanka
-
13-15 şubat civarı dün akşam ve sabah verdiği görseli mi iyice bozdu ecmf?
-
Yine batı bölgeleri etkiliyen 12 şubat gibi orta şidette sistem var sürekli gösterip duruyor ull
-
13-15 şubat civarı dün akşam ve sabah verdiği görseli mi iyice bozdu ecmf?
12 şubat gibi batı bölgeleri etkilicek orta şiddette bi sistem var gibi duruyor her güncelde ecmwf gösteriyor, 15 16 şubat fena bozdu
-
Mjo zaten önünüzdeki olası sistemin gelmesini şuanlık engelleyen faktörlerden biri. Daireye girerse tekrar 5 e felan gelmeli ki işimize yarasın. Diğer türlü endeksler negatife meyil eder ve grönland blokajı olmasıda muhtemel.
-
Olumsuzluk yapma ılıkçı
Kardeşim senin yaptığın olumsuzluk değil şu şu var olumsuz durum bizim açımızdan sistemin gelmesini beklemiyorum ya da engeller var dersin buna kimse bir şey demez. Sen bir güncelleme önce güzel sistem gelecek her şey süper diyip bir sonraki güncelleme her şey hayaldi diyorsun güncelden güncele uçlarda yaşıyorsun sorun bu kimsenin kimseyi ılıkçılıkla nitelediği yok bizde mucur sisteme üzülüyoruz her şey güllük gülistanlık diyen yok.
-
Bir görelim bakalım nasıl bozmuş bu ECMWF.Bozmanın da dereceleri vardır.Bakacaz ki gıyladı mı
-
Orcnn ecmwf yi hangi siteden takip ettin görüntüyü atarmısın özellikle 120 144 arasını
-
Orcnn ecmwf yi hangi siteden takip ettin görüntüyü atarmısın özellikle 120 144 arasını
meteologix den takip ettim gfs kadar bozmasa da ecmwf de bozdu işte
-
Orçun galiba içerde
-
Biz bu sistemi de Avrupa'dan almadık mı varsın şimdilik Avrupa'ya versinler elbet vade yaklaşınca dönecekler
-
meteologix den takip ettim gfs kadar bozmasa da ecmwf de bozdu işte
Tamam gönder bizde bakalım nekadar bozmuş arada ki sorun ne GFS kadar bozmadı diyorsun
-
Tamam gönder bizde bakalım nekadar bozmuş arada ki sorun ne GFS kadar bozmadı diyorsun
Hasoyu darlattın orçun.Şimdi haso Econun içinden geçer sistemi çeker alır😂
-
GFS bu naoyu veriyorsun gidip neggatif nao çıktısı, şu vadeden parazitler olması olası ama bakalım ECMWF nekadar bozmuş gfs kadar değil diyorlar
-
Bu nao da Avrupa bana uçuk bir hayal gibi geliyor bu yaşadığımız sistemde yüzde vermiştim yine veriyorum Avrupa şuan yüzde 10 Türkiye yüzde 50 Kafkas yüzde 40
-
Gidip en uç negatif senaryoyu mu modelledi bu manyak veriyle alakası yok modelin
-
gece bu olurmu sizce
-