Bu sistem yağış açısından güzeldi de beklediğimin altında oldu doğru olan bu idi zaten herhalde en azından az da olsa çimenler hafif kar olurdu dedim doğru düzgün havada kar bile olmadı,son şans 14 20 şubat arası

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Mgm 18 cm ölçmüş. Kasımda yağan kar ile aynı miktar. Bi kasımı geçemedik gün boyu yağdı hiç erime olmadı nasıl 18cm mgm bir iki cm daha eklede kasımı geçelim
-
Gfs diyagramında senaryolar güzel. Pazartesi günü durum netleşmeye başlar.
-
Biraz daha güzeleşşse var ya 2020 bile yanında çöp kalır
-
Ordu-Altınordu Toki
-
Samsun soğupu en iyi alan şehir olmasına rağmen gece düşen yağış sadece yağmur olarak düştü sistemin en kotu yeri samdundur.
-
Ordu-Altınordu Toki
Rakım kaç hıcam
-
Çok fena çokkk…
-
Çok fena çokkk…
Evmf mi
-
Ecm güzel
-
Ecm güzel
Bölgemize hiç bakmadım mucurum mu yoksa girdi mi
-
-
Evmf mi
ECMWF deki en kötü hali bile olabilir.168 itibaari ile müthiş bir potansiyel.Müthiş bir desen.Lan bu sefer olsun bee.Yeter.Çok bekledik.
-
Ecmwf ana fikir olarak güzel ama detay olarak gg
-
Detay olarak ben de beğenmedim düne göre ama istikrar güzel dahada güzelleşir illa ki
-
Ecmf ye şimdi baktım da yani inerken bize girmemek için her gayreti veriyorlar
beğenmedim mucuruma benziyor yine
-
ecmwf aifs da sürekli aynı günceli veriyor bize asla sistem vermiyor,bakalım tutarlı mı
-
Bu vadeden ortalama çıktı sundu gfs ve ecmwf. Detay kısımlarını konuşmak için daha çok erken. 9-10 şubat gbi detaylar az çok belli olmaya başlar.
-
Bu sistemde avrupadan ziyade %65 kafkas % 45 türkiye şimdilik masadayız vade yaklaştıkca daha iyi anlayacağız net olan bir salınımın olacağı gerisi belli değil.
-
coming soon.
-