4 senedir model takip ediyorum ana senaryonun bu kadar soğuk çıktı verdiğini hatırlamıyorum

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ordu merkez de yağmurdan başka bişey yok, beklenti içerisinde olsak mı ne dersiniz, olurmu bişeyler
Akşamı ve geceyi bekleyelim hocam. Beklentini yinede minimumda tut ki mutlu ol
-
Sarı açık yeşil ekolu olan taflan yenimahalle arasına inecek galiba o tarafta olan varsa bilgi bekliyoruz
-
ordu merkez de yağmurdan başka bişey yok, beklenti içerisinde olsak mı ne dersiniz, olurmu bişeyler
Sanmıyorum hocam, boztepenin eteklerine kadar örtü iner merkezde ise gece saatlerinde belki havada, hastane taraflarında araba üstlerinde tutma olabilir olursa
-
Giresun sahil için kar bekleyenler arkadaşlar. Bulancak MGM sıcaklığına baz alsınlar 300 rakımda istasyonun konumu. Oranın 0 derece altına gerilediği zaman sahillerde kar anca gözüküyor yıllardır gözlediğim.
Şu an 0,5
-
Dondum abi bu soğuk ne böyle markete çıktım
-
Giresun 2,9 derece. Yağış artarsa kar yağar zaten akşam oluyor
-
izmir antalya bile kar yağar böyle soğuk olursa
-
-15 de samsun kaç derece olur deniz seviyesinde kanımca -2 - 3 olur
-
Şu an 0,5
0 altına dusmesi lazım.
-
0 altına dusmesi lazım.
1 derece kalmış daha akşama var😁
-
Konu 1. Ay ortası sistemi 20'sine kalmaz. Başlangıç tarihi en geç 16 Şubat olur, olmazsa sistem bize gelmez.
Konu 2. Konumunun performansına göre sahiller bu akşam beyazlar. Unutmayın, ben ağlıyorsam, sahil gülecek demektir.
Ben Mart'ta Nisan'da bile kar görüyorum,
Bu sene Kasım da gördüm, Aralık'ta gördüm, Ocak ta gördüm, Şubat'ta gördüm. O yüzden mevlam sahilede nasip etsin.
-
Deniz üstü karardı Atakum'da kütle geliyor gibi bakalım.
-
şu an güçlü bi yağış kütlesi yok. Hava 2,9 derece güzel kütle yakaladın mı sıcaklık 1 dereceye belki 1'in de altına düşer akşama doğru bi şeyler gelişir inşallah
-
kütleler baya yavaş ilerliyor
-
Sarı açık yeşil ekolu olan taflan yenimahalle arasına inecek galiba o tarafta olan varsa bilgi bekliyoruz
İniyor haber bekliyoruz
-
Diyagramda 14 tane -8 altı senaryo var bu iş nereye gidiyor
-
İniyor haber bekliyoruz
Hocam Bafrada ne zaman başlar yağmur bile yok
-
-
Şimdi gedikkayaya doğru çıkacam bakalım oralar nasıl
-