İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu kış hiçbir yer için güzel geçmedi karasal diyorsun Ankara'ya, Afyon'a, Çorum'a kar yağmış mı bak bakalım..

    Aslında Ankara'nın bazı şanslı noktaların da 10cm kadar birikim görüldü Ocak sonunda, ama merkez adına rezalet geçen bir kış oldu.

  • Muhteşem yorumlamışsın.Cesaretini ve aynı zamanda gerçekçi tahminini tebrik ediyorum. Salı ve Çarşamba heyecan dorukta.

  • Bu kış hiçbir yer için güzel geçmedi karasal diyorsun Ankara'ya, Afyon'a, Çorum'a kar yağmış mı bak bakalım..

    Afyon için dediğiniz gibi kötü ilerliyor geçen seneyle kapışır bir kış geçiyor Kasımda 3 cm Ocakta 7 cm ve 2 cm kar aldık ilçelerimiz yer yer 15 cm i geçti bu iç Ege bölgesindeki diğer şehirlerimiz için çok daha kötü bir yıl olarak ilerliyor Denizli’yi örnek verecek olursam geçen sene şubat sisteminde güzel kar alan bi ilimizdi bu sene şu ana kadar o da olmadı

  • Valla ben artık (bizim oralarda kocakarı hesabı derler) Gücük 7 sini bekliyorum. Her ne kadar teknolojiyle pek alakası olmasa da yaşanmış tecrübelerle sabittir. Hayırlısı diyelim bakalım...

    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun


  • Hafta ortası bahardan kışa geçiyoruz ama anca mevsim normallerine iniyor. Tatminkar bir kar yağışını geçtim zayıf birkar bile şimdilik ufukta gözükmüyor. İlerleyen günlerde yüzümüzü güldürecek çıktılar ve diyagramlar görmek dileğiyle.

  • Harika bir çalışma,eline emeğine sağlık,bir şekilde o sistem inecek buraya,kaçışı yok..

  • Bir kere gösterdiğini de hemen sonraki güncellemede bozuyor. Yok abi bu şehir lanetli gibi, düzgün kar almak deveye hendek atlatmaktan zor oldu bu sene.