Ecmwf'nin günlerdir büründüğü mod 😁

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ecmwf vs Gfs. Hangisi kazacak ? Ecmwf diyenler gözlük emojisi atsın, Gfs diyenler ise gülme emojisi atsın. Kazanacak modelin emojisini atan rastgele 10 kişiye 100.000 hf puan atacağım. (Gönül isterdi 1.000.000 ama bu sene kış ayında hiç ava katılamadım)
Kaybedeceğimi bilsem de ben oyumu ECM’den yana kullanırım çünkü benim işime gelen o 😎
-
- Official Post
-
Ben bu vade de GFS'nin hiç döndüğünü görmedim. Hayırlısı.
-
Ahahahah GFS yi bilmesem sana inanırdım ama öyle değil gerçekle kanıtlanmış
-
Ben sayısını unuttum. 6 Ocak 2017 sistemi arşivine bir bakmanız bile yeterli
-
Ben çok gördüm 2018 den beri takip ederim ecm nin de gördüm ama çok çok azdır bir elin parmağını geçmez
-
ECMWF, GFS diyoruz fakat başarı yüzdesi daha yüksek olan AI modellerini kimse konuşmuyor.
Graphcast 850hpa'da -4,-8 aralığında soğuk girişini gösterirken,Fourcast -8, -12 arasında soğuk girişini gösteriyor.
Yağış açısından da bir sıkıntı yok. -
GFS=Eski bakanımız
(Bir sistem gelse de bayram etsek)
-
ECMWF, GFS diyoruz fakat başarı yüzdesi daha yüksek olan AI modellerini kimse konuşmuyor.
Graphcast 850hpa'da -4,-8 aralığında soğuk girişini gösterirken,Fourcast -8, -12 arasında soğuk girişini gösteriyor.
Yağış açısından da bir sıkıntı yok.Bunlara nereden ulaşıyoruz
-
Ben sayısını unuttum. 6 Ocak 2017 sistemi arşivine bir bakmanız bile yeterli
Son yıllarda inat ettiği durumdan çok vazgeçtiğini görmedim. Özellikle bizim lehimize bir durum varsa çoğunlukla olumsuz sonuçlandı. Bu sene özelinde de iki modelmarasında bence daha başarılı.
-
Kullanıcı adım 6 ay böyle artık.
-
Ronaldo Messi rekabeti gibi bir rekabet oluştu şuan sistemi bilen GOAT olacak
-
Ronaldo Messi rekabeti gibi bir rekabet oluştu şuan sistemi bilen GOAT olacak
Aynen Anadolu ajansı ile Anka rekabet gibi😁
-
Ecm ateşle oynuyorsun çok pis küfür yiyeceksin bak buradan donemezsin artık adam gibi gel devam et krallığını ilan et yoksa bu milletin dilin den kurtulamazsin
-
ECMWF GFS yi yanına çekecek bu gidişle güvenim tam ✋🏻😁
-
Kar haritalarında neden İstanbul daha az bursa ve çevresi gömmüş siklon rotası yüzünden mi acaba
-
sabahtan beri ecmde bozucak diye düşünülüyordu ama bozmadı bazen fazla umutsuz oluyoruz bence
-
sabahtan beri ecmde bozucak diye düşünülüyordu ama bozmadı bazen fazla umutsuz oluyoruz bence
Buna ecm de şaşırdı galiba
-
ECMWF de soğuk baya yetersiz. ULL Cut off hamlesini yapamıyor.
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!