Bir istanbullu olarak başkentimiz inşallah kar görür güzel hakettiniz biz tine çıtırlık birşeyler gördük 😅
Posts by Love2012
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
gece 3 ten once forumu lincleyenlere attigim gonderi
kapida 20 cm kar var görmüyormusunuz
Kanka çok ayıp kadın kullanıcılarımız var yaşı küçük olanlar var seviyesiz birşey kaldır bence
-
Bence herkes yarın akşama kadar tatmin olur özellikle bu akşam ve gece uyumayın dostlar bunu alçak bir konumda olan bir arkaşdalınız olarak söylüyorum daha ab hareketi devam ediyor şartlar daha iyi yarına kadar
-
2017 p tesi günü yağan karı hatırlıyor musun işte o
O gün çok güzeldi be sistemin ana yağışımdan daha çok keyif aldım Zeytinburnu gibi bir konumda birde karşı bina gözükmüyordu yağıştan
-
Bayrampaşa efsane yağıyor
-
Ama şöyle bireşy var ger yazılana son 2 gündür merak etmeyin bizde iyi kar alıcaz yazdınız bu kadar dramatik değişim olurmu ya dün ateşler esildi gfs ukmo hepsi güzeldi aynı olma ihtimali varmı
-
Şimdi noldu ya akşam bu iş bitti dendi ateş edildi gecede iyiydi güncellemeler biri aydınşatırsa sevinirim çok yazamıyorum
-
Ben 2012 sisteminde SMS ile bilgilendirme mesajında "İstanbul'da 3 gün boyunca hafif kar bekleniyor" dediğinde bırakmıştım.
Adıma hakaret bu olmaz 😂😂😂
-
Müthiş bant yakalamıstık o sistemd
Aynen hayatımda ilk kez kar için sabah 4,5 gibi kardeşimle dışarı çıktık
-
Bahçelievle/Güngören/Bağcılar Avrupa yakasının en şanssız yerleridir genelde buraya da bir isim var mı :d
Araf 😀 bu arada 2022 Mart sisteminde 20,30 cm kar gördüm Zeytinburnunda ben bu sistemden o yüzden ümitliyim
-
Cogu modelde ortalama -10 ve civari. -10,11.5 arasinda bi giris olacak sistemin en kuvvetli anlarinda. Cok degisen bir sey yok.
İyimi yani şehir geneli için
-
Rakım sistemiyse ben elendim size iyi takipler bune ya böyle kuvvetli soğuklar varken neden rakım sistemine dönüşüyor anlamıyorum daha dün -12-13 falan giriyordu
-
Şuan kesin onlardanım sistem bu Karalar bağlama neden ona göre ğzülücem ya nolur cevap verin
-
Nolur düzelsin amin 🙏
-
Peki kesin geliyor yada gelmiyor demek için hangi günü zammı beklemeliyiz
-
Valla beni -42 çok heyecanlandırdı ne yalan söyleyeyim eğer uygun izobar ve rüzgarla neler olur hayal edemiyorum 😉😉
-
Tek sorucağıö şey dün ve önceki gün gibi görüntüler oluşurmu yine batılı indiririm kuvvetli dekler gösteren -13 -14 senaryolar oluşurmu lütfen olsun
-
Bu arada benim hatırladığım tez blokaj en iyisi 2012 Ocak sonu mart arası ah lise yıllarım her sabah buz tutarmı yerler kar desen yağmur yağması gibi normalleşmişti 😎
-
Valla ciddiyim bak beni bu sistem gelirse İstanbul'da agirlayacak bir forumdaş var mı 😅
Gel abi ciddiyim yeterki dua et gelsin ben seni ağırlarım 😂😂
-
Arkadaşlar iyi kötü kar gördük bunun sevinci yeter keza daha sistem takibi yapıyoruz çok güzel görsel şölen oldu ben burda böyle kar beklemiyordum bu yağışta yürümek bile yetti