İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
April 11, 2023 at 12:31 AM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Arnavutköy anlık 2 derece gece fena ayaz olacak yine
-
Ilık kışlarda daha fazla kar alıyoruz daha iyi
Birçok güzel sistem aldığımız yıllarda kış ortalaması normaller üstü gerçekleşti zaten. 2017 mesela böyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Keza 2015
-
- Official Post
-
Keşke az da olsa yağış olsaydı
-
Arkadaşlar herkese merhabalar,
A itibari ile Çatalca herkese hava sıcaklığı 5° civarında. Sağlam soğuk var her yere ısırıyor. Önümüzdeki süreç ile alakalı şu yorumda bulunacağım. Unutmayın sistemleri getiren modeller değildir. Sistemler Allah c.c istediği için gelmektedir. Bunu sakın unutmayın.
Saygılarımla
Hak0
Size de selam Hako Hocam
An itibari ile bölgemizde hava oldukça soğuk cuma gününden itibaren havaların yumuşaması bekleniyor. Dediğinize de katılıyorum sinerji,totem gibi batılları bırakıp Hâk'tan istemek doğru yoldur. Bu konularda bazen kullandığımız cümleler farklı anlamlar doğuruyor, bunları unutmamak lazım, hatırlattığınız için teşekkürler.
Hayırlı Geceler
Mirza
-
- Official Post
-
-
Dışarısı zemheri soğuk var 🥶
-
Yer seviyesini gri gökyüzü ve bu tür sistemlerle kısa sürede soğuturuz bu şekilde. Sıra denizlerde...
-
Gün boyu yağışımız var miss
-
Birçok güzel sistem aldığımız yıllarda kış ortalaması normaller üstü gerçekleşti zaten. 2017 mesela böyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Keza 2015
2015 ılık 2017 değil
Olaya tersten bakalım soğuk geçip de kötü diyebileceğimiz bir kış var mı? Hepsine bakmadım ama bence yoktur. Soğuk olsun bizim olsun derim de böylesine bir kudurmuş el nino varken soğuk kış beklemek zor.
-
soğuk olup da kötü kış 91-92-93-2007 var 2008 de o soğuğa rağmen bi tane şubat sistemi var
-
- Official Post
-
-
Geçen gün yazmıştım ülkeyi biraz daha kuzeye taşısak keşke diye sanırım taşıdık fakat fazla kaçırdık galiba bu nasıl bi soğuk
-
soğuk olup da kötü kış 91-92-93-2007 var 2008 de o soğuğa rağmen bi tane şubat sistemi var
92 kışı mükemmeldi ama sanki 91-93 te kötü değildi
-
91-92-93'e neye göre kötü dedin çok merak ettim.
2008 Türkiye genelinde çok iyi bir kıştı tam Sibirya senesiydi.
Tek katılacağım yıl 2007 olur soğuk-kurak ama yine de kar gördüğümüz bir kıştı
-
91-92-93'e neye göre kötü dedin çok merak ettim.
2008 Türkiye genelinde çok iyi bir kıştı tam Sibirya senesiydi.
Tek katılacağım yıl 2007 olur soğuk-kurak ama yine de kar gördüğümüz bir kıştı
ilk buz sarkıtını gördüğüm sistem olabilir
-
Havalar hazır soğumuşken bizler kar beklerken kuru soğuk eziyetine dönüşen soğuklarımıza sabaha karşı artık veda edeceğiz. Aşağı yukarı iş çıkış saatlerinde başlayacak yağmurumuz da 1.5 gün boyunca aralıksız yağacak. (40-70mm) Şimdiden barajlarımıza şifa olsun
-