Güney kesimlere iner mi acaba
Posts by mcxxltrm
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Arnavutköy tarafından bir sarı kütle daha geliyor
-
Radar çok iyi
-
-
-
Afad gönüllüsü olan varmı arkadaşlar e devletten açılmıştı başvurular
Ben 4 gün önce başvurdum hala dönüş olmadı
-
3.000 bina yıkıldı, yollar köprüler havalimanları hasar gördü. Her binaya 50 kişilik ekip sağlasan 150.000 kişi eder. Bu kadar kişinin lojistik olarak hazırlanması ve bu hava şartlarından bu kaos ta kısa sürede ulaşması çok zor maalesef...
-
Kelimeler kifayetsiz maalesef. Çok büyük bir afet yaşıyoruz. Allahu teala vefat edenlere rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin. Umarım enkaz altında kalanlar bir an önce çıkartılır.
-
kronox fotoğraf paylaşır mısın?
-
Bu bölge yıkılıyodur şimdi...
-
-
Beylikdüzü anlık kar atıştırıyor
-
Beylikdüzü anlık kar atıştırıyor
-
AFAD fırtına uyarısı gönderdi.
Bana 5 tane aynı mesajı gönderdiler
-
Çok güzel yağış alıyoruz il geneli maşallah
-
Arkadaşlar gelen çekirdek normalde çok kuvvetli olsaydı - 14-16 gibi o zaman sorun yaşamazdık. Şuan soğuklar bize çok yaklaştığında yağışları kesiyor. Çok batılı olup uzaklaştığında bu sefer yağışlar artıyor ama karın kalitesi düşüyor hatta yağmura çevriliyor. O yüzden bunun ortası lazım. Bakalım neler olacak. Son 24 saate kadar büyük ihtimal sürekli oynamalar olacak. O yüzden bu tarz sistemleri sevemiyorum hep sancılı geçiyor. Keşke - 12 li dek li sistemler alsak. Hem kar kalitesi iyi hem de kütleleri radardan takip etmek eğlenceli oluyor. En azından kafan rahat oluyor. Her gelen yağışın zınk diye yapışacağını biliyorsun. Ama yaşadığımız kuraklıkdan dolayı bu sistemi beğenmeme gibi bir lüksümüz yok. İnşallah kıyılar dahil en az 5-10 cm kar görebileceğimiz barajları bir nebze olsun rahatlatacak bir sistem yaşarız...
-
Yukardan 20 atom bombası gücünde ull geliyor
-
Hey gidi 2004 ne pürüssüz sinoptikmiş be. Şu izobarların düzenine sıklığına bakın mükemmel. Tablo yapıp duvara asmalık.
-
Ne hallere düştük be. Forumda İtalyan taklidi yapıp kendimizi avutuyoruz
-
Diyagramında kafası çok karışık. Tek bir güncellemeyle olumlu yönde değişimlerde olabilir. Hala kaybetmiş değiliz. Bir iki gün daha sancılı günler bizi bekliyor