İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bunlar hep Silivri/Bermude üçgeni çetesinin anadolu yakasına karşı başlattığı savaş sonucu olmuştu ^^

    O 3-4 saatlik lodos durumu da bence aslında çok ilginç bir deneyimdi. Çıkıp sahilde uzun uzun yürümüştüm. Tam olarak fırtına öncesi sessizlik

  • araya 2009 u da eklemek lazım. 27 eylül 3 ekim arasında konumumda 100km üzerinde fırtına vardı. bizim burada bu tarihlerdeki fırtınalara kestane karası deriz. son 4 senede karadeniz üzerinden yani açıktan geçti gitti

  • Bodrumu su basınca gelen pişmanlık

    tabiki de insanlara siklonda birşey yok anlamında demedim yanlış anlaşılmasın , cumartesi gününüde unutulmaması gereken bir gün olduğuna vurgu yaptım . Cumarteside dikkatli olmalıyız.

  • 2022 Ocak sisteminde Anadolu yakası olarak siklonun gözünde kaldığımız saatleri hatırlıyorum da. Sistemi fos ilan eden edene, vuran vurana kıran kırana, iki saat sonra geçti gitti ama :)


    Atmosfer çok iyi bir öğretmen. Hepimiz beraber öğreniyoruz. Yeni üyelerimiz de bizimle beraber tecrübe kazanacak.

    hocam vortex günü umutlar tükenmişti sonra bir anda bant oluştu cephe gibi hem anadolu hem de avrupanın sahillerine güzel yağdı haklısınız.
    Bilmeden konuşuyor herkes siz belkide o gün söylemeseniz umutlar ciddi azalmıştı.

  • hocam vortex günü umutlar tükenmişti sonra bir anda bant oluştu cephe gibi hem anadolu hem de avrupanın sahillerine güzel yağdı haklısınız.
    Bilmeden konuşuyor herkes siz belkide o gün söylemeseniz umutlar ciddi azalmıştı.

    Bunları zaten vorteks oluşmadan söylemiştik ama anın heyecanı ile bilgi kirliliğinden kaynaklanan karmaşa sonucu unutabiliyor insan sonuçta. Bir noktada bu heyecanı önlemek imkansız, zaten öyle olmasaydı hiçbirimiz bu siteye üye olmazdık :)