Trabzon Beşikdüzü kar yağıyor .d

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Uçuşan kar tanelerinden başka bişey yok
Merkez de öyle
-
efsane sistem olmayınca kıyalar genelde böyle oluyor sinir bozucu
-
Hava -ye duser mi ilerleyen saatlerde ?
-
Sistem bence beklenenin bir tık altı görüntü onu gösteriyor sahiller kuvvetli yuzey rüzgarıyla soğumuyor sanirsam.
-
Trabzon rize artvin taraflarını bilemem de ordu giresun için örtü ihtimali muamma bana havada kar olacak gibi geliyor
Fatsa da yerler beyazladı araçlar çatılar beyazladı yer eridi tabii yağış olmadığı için yağış olsa sabaha 5 10cm garanti
-
Sistem bence beklenenin bir tık altı görüntü onu gösteriyor sahiller kuvvetli yuzey rüzgarıyla soğumuyor sanirsam.
Yağsa kar yağcak adam gibi yağış yok😂
-
Söğütlü 80 mt çimler çatılar beyazladı hafiften
Gece yarısından sonra sabaha kadar olan süreç inşallah sıcaklık daha düşer beyazlama artar
-
Trabzon KTÜ'de kar başladı kuvvetli rüzgarla birlikte
-
Radar da Artvin Rize tarafı baya iyi trabzonun batı tarafı pek iyi değil
-
Yağış en etkin formundayken daha iyi kar haberleri beklerdim sahillerden.
-
Hayde Trabzon sahne senin. Coştur bizi. Seversin sen bunları.
-
Fatsa da yerler beyazladı araçlar çatılar beyazladı yer eridi tabii yağış olmadığı için yağış olsa sabaha 5 10cm garanti
Tam merkeze mi yağdı
-
Samsun malesef çok vasat
-
Tam merkeze mi yağdı
evet
-
Rize içleri şuan bayram ediyor
Watch unnamed | Streamablestreamable.comVideo bana aittir.Bungalovumuzun önünden yarın daha detaylı video gelir.
Aşağıdan gelen dere sesleri
-
Samsun için dek ihtimali rüzgar yönünden dolayı mı çok az?
-
-
Radara göre Kocadağ civarlarında saatlerdir yeşil kütle eksik olmuyor. Ciddi bir kar birikimi oluşmuş olmalı. Samsun merkezde ise beklendiği üzere soğuğun girişiyle yağışın bitişi bir oldu
Sağlık olsun, bu kış büyük balığı elbet yakalayacağız sahillerde.
-
-8 -9 sistemlerinde şakır şakır yağmur yağdı vakit kara gelince tek tük kütle tuttuk çoğu zaman
-