Sizce sistem gelirse ordu nasıl olacak?
Osman Akkaya cevap bekliyoruz
Sizce sistem gelirse ordu nasıl olacak?
Osman Akkaya cevap bekliyoruz
Bişeler görebiliyorum ama Neyi gördüğümü bende bilmiyorum başkanım
Binayı görenin
Ecmwf sabaha göre kötü
Osman Akkaya osmanım bu DoquKaradeniz28 tayfun bizi harbiden silmiş kuzu istedik diyemi acaba
Seni silecek silgi var mı Abdullah abi, kırılırım.
Az geride duruyoruz, etliye sütlüye karışmadan
Modeller istediğimi değil ama beklediğimi vermeye başladı sabaha göre hafif doğulu ve Orta Karadeniz'in şansı sıfıra yakın havada kardan öteye gidemez durumda Doğu Karadeniz'de yağış bol illaki kar tutar Giresun-Artvin boyunca.
Modeller istediğimi değil ama beklediğimi vermeye başladı sabaha göre hafif doğulu ve Orta Karadeniz'in şansı sıfıra yakın havada kardan öteye gidemez durumda Doğu Karadeniz'de yağış bol illaki kar tutar Giresun-Artvin boyunca.
Giresun merkez kurtarıyor mu
Giresun merkez kurtarıyor mu
Ordu-Giresun konumu gereği her zaman Samsun'dan önde olmuştur beklentim yüksek.
Değerli bölgedaşlarım.
Kafkaslardan sistem almak zordur.
Bu kadar doğuya meyleden salınımlarda, minnacık milibar değişimleri sert değişimlere neden olur.
Bu sistemin en baba hali kısa süreli -9 ,-10 girişi olur. Bu da sahillerde az çok siftah demek.
Efsane bir sistem değil, büyük beklentiye girmeyin.
Son yılları düsününce, 3-4 saat yoğun kar az buz birşey değil.
Daha da önemlisi, muhtemel bir sonraki, ya da ondan sonraki sistemde efsanevi bir sisteme çok yaklaştırdı bizi.
Bu sene farklı. Yaslanın arkanıza. Şubat ortasına kadar çooook vakit var. Karadeniz sahilleri, efsaneye çok yaklaştı. Bu sene, 2020'nin bile üzerini görme ihtimalimiz var.
Ordu-Giresun konumu gereği her zaman Samsun'dan önde olmuştur beklentim yüksek.
Teşekkür ederim
Seni silecek silgi var mı Abdullah abi, kırılırım.
Az geride duruyoruz, etliye sütlüye karışmadan
Ben seni iyi bilirim onun için rahatça yazıyorum ne sen bana nede ben sana kırılma şansımız yok yanlış birşey yapmışsak yanlışlıkla yapmışızdır bilerek birbirimizi kırmayız latife peşindeyiz
Bende geride duruyorum ama bu osman varya osman beni rahat bırakmıyor çadır bile süpürttürüyor reisim olmasa elime süpürgeyi vermişti
Abdullah abim elime düştün seni bırakmam 🤣
Bizim babangida ecm uzun vadede denemelere başlamış hayır ola
ecmwf 240 güzel bitmedi mi
Hocam bunuda Kafkaslar’a yollayacaktı az daha
Azorun bıraz zayıflaması lazım
ecmwf 240 güzel bitmedi mi
Tpv'yi bölüp kutup yükseği bağlantısı çabası var. 25 Aralık ısrarımın sebebi bu. Tam olarak bunu bekliyorum,
Amaaa,
Şu var ki mevcut salınım bu denemeyi Ocak ayına sarkıtır mı?
Henüz bundan emin değilim.
Ocak ayına ötelemezse, ezber bozan bir seneyi yaşıyoruz demektir.
Ötelerse de zararı yok, çünkü bundan sonraki salınımın, mevcuttan aşağı kalma ihtimali bence çok az.
Bunun Kafkas ihtimali yok, Yunan tehlikesi var. İzmir kar görecekti devam etse
Bu arada üstte yazdığım şaka gibi gelebilir, ama muğla İzmir aydın gibi kıyı Ege illerinin merkezleri kar görebilir bu sene
Ecmwf ara saatler için link vardı kayıpettim birisi atabilir mi
Siz hiç mevcut sistemi yaşarken daha güçlü bir sistemi takip etmenin keyfini yaşadınız mı.Kesinlikle yaşamalısınız:))