Atakum istasyon 4.2 böyle devam
Her gelen sistem bir öncekinden daha aşağıya çekiyor kar sınırını.Tıpkı efsaneleri yaşadığımız yıllardaki gibi.Her şey yolunda ilerliyor.Bu sene olmazsa ne zaman.Hadi başarabiliriz dostum😂
Atakum istasyon 4.2 böyle devam
Her gelen sistem bir öncekinden daha aşağıya çekiyor kar sınırını.Tıpkı efsaneleri yaşadığımız yıllardaki gibi.Her şey yolunda ilerliyor.Bu sene olmazsa ne zaman.Hadi başarabiliriz dostum😂
450 rakım kar başladı ama yağış duracak 1 saate
Otogara kadar indimi sulu kar
MGM saat 3 te Samsun'a 9 derece diyor hava 2,5 dereceye indi ah MGM ah
Samsun Ladik Akdağ (alıntıdır)
Abi o senede bu sene değilse ben artık atmosfere küserim o yüzden inşallah o sene bu sene
Şuan çatalarmut mh bildiriyorum sulu yağiyo zaman zaman gece kadar yağiş sürerse sağnak kar görürüz
Sence sürpriz yaşar mıyız knk
Valla reis görsel göreyim bana yeter kasımda atakama çölüne kar yağdığınıda görmedim demem
Abi o senede bu sene değilse ben artık atmosfere küserim
o yüzden inşallah o sene bu sene
Atmosfere küsmekmi baya level atlamışız bedo🤣🤣
Atmosfere küsmekmi baya level atlamışız bedo🤣🤣
Abi kuruduk artık ama yıllardır napalım
Abi kuruduk artık ama yıllardır napalım
Kendi adıma bir fikrim var bu akşam için ama dedimya kendi adıma birde bu sene ortası yok ya en iyisi olacak yada hiç olmayacak buda benim düşüncem hayırlısı bakalım
Giresun merkez 100 rakım akşam gece bişi görebilir miyiz
Giresun merkez 100 rakım akşam gece bişi görebilir miyiz
Osman Akkayaya sor o bana bu tür soruları ben cevaplayacağım dedi birde Giresun tam onun alanı
Kocadağ’dan inince alanlı mahallesinin üstlerine kadar inmiş kar. Ve muazzam bir şekilde devam ediyor. Ben yoruldum indim, enerji toplayıp gece bir tur daha çıkarım.
Hocam araç i20n mi? Ateş ediyor maşallah 🧿 🪬
Display MoreSabah Canik Dağlarında Ufak bir gezinti yaptım
600-750 Rakım aralığı denize bakan 600 rakımlarda sadece görsel kar vardı az iç kesimde 550 de dahi örtü mevcuttu
750 Rakım da 15-20cm örtü vardı
Fotolarda biraz cıvıklık var hepsi 600 650 rakımdan
Buda Kısa bir video
Osman Akkaya hocam Giresun 100 rakım bugün sürpriz yapar mı
Kocadağ’dan inince alanlı mahallesinin üstlerine kadar inmiş kar. Ve muazzam bir şekilde devam ediyor. Ben yoruldum indim, enerji toplayıp gece bir tur daha çıkarım.
az sis dağilinca gördüm ben mevkimden sabah oralarda kar yokdu şuan gözüküyor
Hocam araç i20n mi? Ateş ediyor maşallah 🧿 🪬
Benimde dikkatimi çekti yazacaktım hatta satarsan haber ver diye 🤣🤣 maşallah diyelim Allah kazadan beladan saklasın
Görele dokuzgöz beyazlamış. Vakit bulursam çıkarım.
rakım 0