Ladikmi
Ladik merkez 950 rakım bizimkiler termal otele gitmek istiyorda orası 750 rakım civarı, en kötü termal otelde 1 gece konaklayıp şehir merkezine gidilebilir daha iyi sistemi yaşamak için
Ladikmi
Ladik merkez 950 rakım bizimkiler termal otele gitmek istiyorda orası 750 rakım civarı, en kötü termal otelde 1 gece konaklayıp şehir merkezine gidilebilir daha iyi sistemi yaşamak için
Topragim 25cm garanti gibi
hava çok guzel.
Hava sıcacık
Yarın tüm gün ve gece 750 rakımda olacağım Gréy sence kaç cm örtü
Yağış aralıklı olmasa 50 cm rahat vardı ama durduğunda erime olur kesin 30-35 cm bence..
İstanbul'da birçok yerde sıcaklık beklenenden düşük gidiyor ve kar baslayan yerler var Samsun'da bir sürpriz yapabilir
Ladik'te 1000 rakımdaki köyden pazar akşamına doğru Samsun'a geri dönmeyi planlıyorum ama köy yolu kapanır mı acaba? Araçta kış lastiği takılı fakat zincirim yok.
Ladik'te 1000 rakımdaki köyden pazar akşamına doğru Samsun'a geri dönmeyi planlıyorum ama köy yolu kapanır mı acaba? Araçta kış lastiği takılı fakat zincirim yok.
Yolda kalırsınız %100 köy yolu demişsiniz ve lastik ve zincir de yok.
ecmwf çarşamba sabahına kadar düşen kar
Bu nasıl kış kardeşim ya.30 derece.Gerçi resmi olarak da daha kış mevsimine de girmedik ne bu tantana
Kontrol de atalim
Samsun 150 mm mi 😳
Yarın gezecez bol bol bide iyi lastik olsa
Valla bende gidebilirsem Dranaz a gitmeye çalışacağım ama bende lastiğe güvenemiyorum.
ECMWF ara çıktı aynı hız yoğun yağış veriyor
bolu maçi kar var
Brezilya kaynaklı GFS'yi baz alan bir site vardı haritada istediğinimiz noktaya işaret koyarak verilere bakabiliyorduk.Linki olan varmı bu sitenin
Brezilya kaynaklı GFS'yi baz alan bir site vardı haritada istediğinimiz noktaya işaret koyarak verilere bakabiliyorduk.Linki olan varmı bu sitenin
Meteopt mi hocam