Hocam Giresun için yağmur şiddetli mi
Size doğru kaydığında kuvvetli yağış alacaksınız
Hocam Giresun için yağmur şiddetli mi
Size doğru kaydığında kuvvetli yağış alacaksınız
Modellerin Samsun'da yarın akşama kadar toplam yağış beklentisi.
Gem, Ukmo, GFS oyun dışı
Kuvvetli yağmaya devam ediyor.
Sanki sistem ömrünü tamamlıyor gibi. geceye pek bir şey kalmayacak gibi gözüküyor. ne dersiniz arkadaşlar Samsun için?
Sanki sistem ömrünü tamamlıyor gibi. geceye pek bir şey kalmayacak gibi gözüküyor. ne dersiniz arkadaşlar Samsun için?
Radar takip etmekten başka yapacak bişe yok bekleyip göreceğiz.
Arkadaşlar konulardan bağımsız ben kpss ye gircem. Coğrafyam iyidir . Şimdi şu soruya bakıyorum. İlkbaharda yağış en fazla iç kesimlerde olur diyorum. Adana Trabzon Hatta erzurum da elendi çünkü erzurum yağışları daha çok yazın alır. Geriye Konya ve diyarbakır kaldı. İki ilde ilkbaharda yağışlar alır diye düşündüm. Kışın da akdeniz ab li sistemlerden bol yağış aldığını düşünüyorum. Bunlar hemen hemen ortak. Lakin benim bildiğim konya daha soğuk diyarbakırdan. Konyanın kışın sıcaklık ortalaması 4-5 dereceler olması gerekirken diyarbakırın 8-9 derecelerde diye düşünerek diyarbakır dedim ama cevap konya diyor. Cevap mı hatalı yoksa ben mi. Görüş bildirim lütfen.
Cevap bence diyarbakır olmasi lazim çünkü konya ve diyarbakır ayni karasal iklim özelliğine sahip yağış rejimi aynı olur ama diyarbakır daha sıcak
Çok fena yağıyor şu an
Çok fena yağıyor şu an
Evet aynı zamanda kütleler doğudan geliyor arada oluyor öyle
İstasyon 22.4 mm Allah bereket versin.
Evet aynı zamanda kütleler doğudan geliyor arada oluyor öyle
Hocam devasa kütleler geliyor arkasından
Şu havayı azıcık koklamaya öğrenin arkadaşlar deniz üretmeye devam ediyor ayrıca bize asıl yağışı bırakacak olan alçak basınca Trabzon radarından bakın nasıl geliyor üstümüze doğru görürsünüz.
Ancak kütle geldiğinde Bafra'ya yağar Çarşamba'ya yağar ya da merkeze yağar orası belli olmaz net olan gelecek olması...
Merkeze yağdığı zaman Bafra genelde tirt oluyor. Şu ana kadar etkili bir şey olmadı Bafra merkezde. Batı Karadeniz hattında da Sinop Türkeli ilçesi etkili yağış almış birkaç saat önce.
Doğu ufkunda saniye başı şimşek aktivitesi var.
Çarşamba'dan neredeyse Amasya'ya kadar ok gibi müthiş kütle akıyor sürekli şimşek var bakalım bize doğru genişleyecek mi?
Yaz yağışı böyle belirsiz oluyor işte Çarşamba girişi kaymağı yedi en az 150mm yağmıştır.
Sürekli şimşek aktivitesi var ama çok net yakalayamadım.
Çarşambayı sel aldı türküsü gerçek olmaya gidiyor.
Yağış hattı Çarşamba Terme civarını saatlerce dövüp sonra sönecek gibi duruyor merkezde bı beklentim yok belki normal yağmur
Maalesef Bafra için de pek bir şey olmadı ve şu an merkezde yine bunaltıcı olmasa da serin de olmayan sakin bir hava var.
Radar doluyor