Ve her seferinde aynı Gefs. Bozmadan devam ederse bir alkış Gfs 'ye, bir alkışta ümidini kaybetmeyen bizlere
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kış bitti denemez ama, diyeni soğuk fena çarpar
Çarpsın da kar yağmayacaksa dağa çarpsın bizden uzak sana yakın olsun hoca
-
-
Ne dersin kuzeyin_oglu Ümit kardeşim, ressamlıkta geleceğim parlak mı, çizmeye devam edeyim mi
Oralarda biryerlerde sistemimiz olacak.Yaparsan sen yaparsın.Bul çıkar onları kardeşim.😂
-
kuzeyin_oglu aha da gaza gelip çizdim
-
Aynı gün kimileri de buz tutmuş gölde şınav çekiyorlar.Cennet bölgemiz 4 mevsim😂
-
kuzeyin_oglu aha da gaza gelip çizdim
O zaman cengiz kurtoğlundan çalalım
.Yalancı baharın yalan çiçeği😂
-
Gfs yine hayal alaminde salla babam salla sen kimi kandırıyon anca kendini rezil model zamanı gelince bırak kar yağışını yağmuru bile vermez.😊
-
Senin totemini yerim Bülent abi, sen anca yenileri kandırırsın, ben seni bilmez miyim
-
O zaman cengiz kurtoğlundan çalalım
.Yalancı baharın yalan çiçeği😂
Armut piş, ağzıma düş
-
Senin totemini yerim Bülent abi, sen anca yenileri kandırırsın, ben seni bilmez miyim
Valla şurda insana iki totem bile yaptırmıyonuz tabii eski kurtları kandırmak zor oluyor haliyle😄😄
-
Çalı çırpıyı homak edip yakman oşaklar gar yağmazsa telfeş oluruz
-
Çalı çırpıyı homak edip yakman oşaklar gar yağmazsa telfeş oluruz
Aga senin bu çalı çırpıyla derdinney 100 yıl öncede yanıyordu şimdide yanıyor bu küresel ısınma çalı çırpıyla oluyorsa ne diyeyeyim baya ilginç olur yani.
-
Aga senin bu çalı çırpıyla derdinney 100 yıl öncede yanıyordu şimdide yanıyor bu küresel ısınma çalı çırpıyla oluyorsa ne diyeyeyim baya ilginç olur yani.
Hazır küresel ısınma demişken niye bizim bölgeyi başka mevsimde ısınmıyor da hep kış aylarında ısınıyor..La sonra hazirana kadar kombi yakıyoruz.Yaz da öyle ahım şahım sıcak olmuyor.Tüm mevsimler normal iken kışın niye anormalleşiyoruz.Ne bahtsız adamız😂 DoquKaradeniz28 tayfun bu konuyu masaya yatıralım. Orasa başkanımda ameliyatı yapsın😂
-
Hazır küresel ısınma demişken niye bizim bölgeyi başka mevsimde ısınmıyor da hep kış aylarında ısınıyor..La sonra hazirana kadar kombi yakıyoruz.Yaz da öyle ahım şahım sıcak olmuyor.Tüm mevsimler normal iken kışın niye anormalleşiyoruz.Ne bahtsız adamız😂 DoquKaradeniz28 tayfun bu konuyu masaya yatıralım. Orasa başkanımda ameliyatı yapsın😂
valla güzel tespit abi yazın bu kadar sıcaklamıyoruz bu işte bi terslik var
-
Ben kendim ameliyat olurken ameliyat masasında yanıma yatırır onuda hallederim reis. Ama sen çalı çırpı yakma fabrikalar arabalar uçaklar vs. devam etsin o çalı çırpıyı yakma küre ısınmasın sonra küresel ısınma olur
-
Haklı olanın acelesi yok 30 Ocaktan itibaren işaret ettim beklemeye devam Loading...
-
Ben kendim ameliyat olurken ameliyat masasında yanıma yatırır onuda hallederim reis. Ama sen çalı çırpı yakma fabrikalar arabalar uçaklar vs. devam etsin o çalı çırpıyı yakma küre ısınmasın sonra küresel ısınma olur
Hocam baccamda geçen galez yaktım acap küresel ısınmiye katkısı oldu mu😂
-
Güzel tesbit reis yazın gerçekleşen basınç dizilimleriyle kışın gerçekleşen basınç dizilimlerinde bölgemiz adına baya bi farklılıklar var özellikle haziran aylarında poyraz rüzgarınında etkili olmasından dolayı genellikle serin geçiriyoruz bu yaz başınıda serin geçireceğiz %80 oranda.kış mevsiminin yine geç çıkacağını düşünürsek bu oran gayet msntıklı duruyor.toparlanma sürecine anca girecek olan atmosfer temmuzda anca zirve yapmaya başlar diye düşünüyorum.
-
U yakarsa bu yakarsa nolcak halımız , yakup emminin guzinesi gibi ısınır ozon tabakası
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!