rize merkez acayip guzel yagiyo sonunda kavustuk 😂
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
bu arada gfs kontrolun en son saatleri 2020 benziyor gibi
-
Kar topluyor
-
Trabzon beşikdüzü çimenler tuttu yerlerde hafif batı tarafı iyi durumda
Rizeyle buranın sıcaklık aynı radara baksan o da aynı ama buraya yağmıyor saçmalık resmen
-
Samsun için kar duası yapmaya davet ediyorum saat 12 de meydanlarda olacağız ! 😁
-
Özelden bazılarınız yazıyor toplu bir cevap vereyim. Samsun ve Ordu ümidini kesebilir. Rüzgar yönü bu şekilde olduğu sürece -16 da girse -40 da girse bir fayda etmez. Öğleden sonra rüzgar poyraz ve yıldıza dönecek. Trabzonun sırası gelecek ve kısmen Giresun kurtarabilecek. Ordu ve Samsun yine faydalanamayacak. Zayıf kütleler gelir gelirse. Yani yine yağar ama gidişat bu yönde Trabzondan daha az yararlanacak bu iller.
-
Kar yağmayan yerler çok kasmayın. Bu tür sistemler genelde kuzeybatıya bakan yerleri sever
-
Belliydi zaten bolgedaslar Rize'de hala devam ediyor kerem hocanın dediği gibi öğleden sonra Trabzon da şov yapabilir Rize Ordu Samsun ise yıldız sayar
-
bu arada gfs kontrolun en son saatleri 2020 benziyor gibi
DoquKaradeniz28 hocamın söylediği sistemi gfs göstermeye başladı
-
Komutan logar, bir cisim yaklaşıyor
-
Son durum bu sıfır metrede yukarılarda az da olsa kar birikimi var
-
Belliydi zaten bolgedaslar Rize'de hala devam ediyor kerem hocanın dediği gibi öğleden sonra Trabzon da şov yapabilir Rize Ordu Samsun ise yıldız sayar
Eee sıra bize gelsin dimi hocam siz kopuyorsunuz biz bekliyoruz hiçbir şey yok ama yağışı akşama doğru yakalamamizın çok iyi olacağını düşünüyorum şanssız olan yerlere de inşallah yağar radariniz bol olsun 🙂
-
akcaabat sahil kky yağıyor
-
Samsun olarak kuru soğuk düştü payımıza artık ilerideki maçlara bakacağız..
İnşallah doğu Karadeniz kısmı kurtarır🤲🏻
-
Rize yoğun kar devam ediyor örtünün üstüne koyuyor kütlelerin ardı arkası kesilmedi sabahtan beridir
-
akcaabat sahil kky yağıyor
Akçaabat tada bişey var harbiden
-
Eee sıra bize gelsin dimi hocam siz kopuyorsunuz biz bekliyoruz hiçbir şey yok ama yağışı akşama doğru yakalamamizın çok iyi olacağını düşünüyorum şanssız olan yerlere de inşallah yağar radariniz bol olsun 🙂
Reis bence şuan Trabzon baya şanslı ama lokal olarak da etkilenebilir o yüzden pek birşey demiyecem ama poyraza dönüyor birşeyler olabilir
-
Trabzon Beşikdüzü 😎😎
-
Akçaabat tada bişey var harbiden
Akçaabat Trabzonun en şanssız ilçesi valla
-
Reis bence şuan Trabzon baya şanslı ama lokal olarak da etkilenebilir o yüzden pek birşey demiyecem ama poyraza dönüyor birşeyler olabilir
Zaten Trabzon poyrazi çok sever ve güzel iş çıkartır diye düşünüyorum
-