gfs kontrol de güzel
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Durun bakayım modelleri bide 10 nundan sonra görun son iki günde bile olumlu yönde çok buyuk değişimler olacak sadece inancınızı kaybetmeyın sabır sabır sabır
-
Gfs bir şeyler görmüş inada bindirmeye başlamış heralde inşallah ısrar etmeye devam eder
-
Gelsin tabiki başımızın üstünde yeri var ama süresi çok kısa kime yeterki
-
ecmwf bence diğer modellere gibi bir çıktı sunmaz gibi ya hiç o potansiyelde şeyler görmedim,umarım gfsye uyar
-
Hocam şöyle düşünelim....
Bu sistem yer seviyesini soğutacak mesela önümüzdeki sistemlere ön ayak olacak.
Ve Ocak ayındaki boşluk kırılmış olur.Her yönünden bu sistem bize yarayacak bak demedi deme.
-
Reis aza temah etmeyen çoğu bulamaz enlemimiz belli çapımız belli şu görüntüye de burun kıvrılmaz yapma gözünü seveyim
-
-
Bu işin vakkosumusun mübarek DoquKaradeniz28
-
Hocam şöyle düşünelim....
Bu sistem yer seviyesini soğutacak mesela önümüzdeki sistemlere ön ayak olacak.
Ve Ocak ayındaki boşluk kırılmış olur.Her yönünden bu sistem bize yarayacak bak demedi deme.
Hadi inşallah hocam bu sene 2 efsane almalıyız ki geçmiş kışın ve bu kışın boş gecen 40 gününün açığını anca kapatırız
-
Diğer modeller iconun diyagramı yok doğru düzgün ama gem diyagramına bakarsanız :)) tek senaryo gem diyagramında bile -10 civarı senaryolar fazla durumda rahatım nedense bu sistem batı karadenizden dalan bir sistem olacağını düşünüyorum
-
Sessizce takibe devam. Şu halini beğenmeyen birisi varsa lütfen meteoroloji takibini bıraksın.
-
ukmo kafaları karıştırmasa iyiydi gemde aynı iconda ukmo bari yanımızda olsa iyi ecm iyi gelir inşallah
-
gem gibi gelirse italya riski var gibi geliyor bana
-
Dışarda fena rüzgar var ama nasıl sıcak esiyor galiba geliyorum diyor
-
gfs gayet güzel vermiş bu haliyle sahiller bile örtü yapar yüksek rakımlılar da bayram yapar hadi hayırlısı son 3 günlük vadede daha kesin konuşulur
-
-
Uşaklar az sessiz olun da, A 2 de yalan dolan filmi vardı onu izliyordum. Konu nedi
-
Uşaklar az sessiz olun da, A 2 de yalan dolan filmi vardı onu izliyordum. Konu nedi
Ula hocam kutup koptu geliy nerelerdesun
-
ECMWF ÇOK İYİ AMAN AMANNN BU SİSTEM BIZDEE
-