Çok şükür yarabbi MGM kar ikonu koymamış koysaydı büyük sıkıntı vardı
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Mont giydiğime pişman oldum.
-
30 ocak 20179 ocak 2015
-
Birisi şuna Havaforumun 2010da kurulduğunu söylesin, bu tipler dolandirilmayi hak eden kafasız tipler
-
2020 8 Şubat efsanesinde Ordu
Fotoğrafları internette bir yerde buldum, kendi çekimim değil. Kendi evimin etrafında bir bu kadar daha kar vardı.
2016 1 Ocak efsanesinde Giresun
-
Gfs 8. Senaryo bizi tatmin ederdi,ah keşke düzelip o hale gelse
-
Benim için 2015 ve 2020 çok ayrıdır 2015 te gece yatmadan önce yerde 1 2 cm lik eski kar varken gece 3 te uyandığımda dalların yere değmiş olması çok unutulmaz oldu 2020 de 8 Şubat sabah saatlerinde başlayıp 2 gün kesintisiz yağması özellikle soğuğuyla yarım metre buz sarkıtları oluşması çok iyiydi
-
-
Birisi şuna Havaforumun 2010da kurulduğunu söylesin, bu tipler dolandirilmayi hak eden kafasız tipler
Hocam emin ol o onun kendi hesabıdır
-
Hâlâ vade uzun sandıkları terk etmeyin öndeyiz😂😂
-
Hâlâ vade uzun sandıkları terk etmeyin öndeyiz😂😂
ecmwfnin senaryolarında 13 14 de bizim bölgeye güzel görüntüler var en azından
-
Dün bir arkadaş Ecmwf de sapma miktarı en yüksek senaryoları söylemişti eğer bunlar mutabıksa sistem kesin demişti Şuan o 4 senaryodan 3 ü yağış anında en kötü -8 girecek gösteriyor ama hala mutabık değiller baya fark var
-
İşte böyle diyagram çıkar bizde diyelim ki helal olsun yanılsada tahmini delikanlı gibi idi.ICON gibi keskin dönüş olmasa da beklediğimiz tarzda güzelleşme olmuş.Akşam güncelleri önem arz eder.Bırakmak yok:)
-
ecmwfnin senaryolarında 13 14 de bizim bölgeye güzel görüntüler var en azından
Ecm ana senaryosuda ufak detaylarla çok güzel olur
-
İcon tepeyi terk etti
-
İcon tepeyi terk etti
Kötümü geldi
-
Kötümü geldi
-
Devami yok dimi
-
İcon tepeyi terk etti
Her ne kadar ICON ve UKMO desekte kısa vadede böyle keskin dönüşleri olduğu için son sözü ECMWF söyler dedik.Hele GEM bu sene o konuda beni çok yanılttı.O yüzden ECMWF hepsine meydan okuyor dedim.Kısmen de olsa aynı sinoptik ısrarı var.Bakalım bu sistemi ECMWF tek başına mı çözecek yoksa diğerlerine mi benzeyecek…Akşam çıktıları önemli.
-
Arkadaşlar,dmi 13 sistemini sadece 1 gün olarak öngörmüş. Özellikle orta k.deniz için ne dersiniz.
-