Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ben yaparım. Gazze'de olan olaylarda ölen ''sizin kardeşlerinize'' ben açıkçası üzülmedim. Benim inancım, vatan sevgimin önüne geçmiyor. Siz inancınız gereği onları kardeş olarak görüyor olabilirsiniz ama ben kendi tarihimi bilen birisi olarak onlara ''kardeş'' gözüyle bakmıyorum.

insan olarak da mı görmüyorsun ?

• Ben yaparım. Gazze'de olan olaylarda ölen ''sizin kardeşlerinize'' ben açıkçası üzülmedim. Benim inancım, vatan sevgimin önüne geçmiyor. Siz inancınız gereği onları kardeş olarak görüyor olabilirsiniz ama ben kendi tarihimi bilen birisi olarak onlara ''kardeş'' gözüyle bakmıyorum.

Dediklerine harfiyen katılıyorum. Ne demişler Önce can sonra canan. Önce vatan gerisi teferruattır.............

• Sızma yapan rrrrussssbbbboooo çocuklarından 2 tanesini sağ ele geçirmişiz. Videoyu izledim. Ciğerim bir nebze soğudu.

Kendimizi bunlarla avutmamalıyız. Sorunu kaynağında aramak gerek, ilk sızma Kasım ayında yeni yerleşilen bir tepe konumu felan haritalı inceledim kötü yani çok riskli bir yer oraya ikmal yapmak hem zor hemde orayı kale gibi bir üs haline getirmek baya zaman alır buda kış mevsiminde neredeyse imkansız. Geniş bir alanda çadırlarla kum torbalarıyla felan olmaz o iş. O tepeye yazın konuşlanılmalıydı askerlerimiz Kasım ayında neden böyle bir hata yapılır tabi onuda yetkili komutanlara sormak gerekiyor. İkinci saldırı yapılan yer daha eski konuşlanılmış bir mevzi orayada artık kaç kişi geldi terroristler bilmiyorum ama 12 leş alındığına göre kaçanlarda olmuştur illa 15-20 arası geldiler anlaşılan sisli puslu ve karlı havalar tam onların sızma yapacakları zaman ona göre pençe harekatı bölgesindeki üslere çok sağlam korunma sağlanmalı kötü hava koşullarına göre tasarlanıp kale gibi olmalı oralar. Artık geçti ama en azından önümüzdeki yaz mevsimi bu açıdan önem taşıyor.

• HerroYaMerro

Senin yaptığın milliyetçilik değil, ırkçılık

sen bizim milliyetçiliğimizi sorgulayamazsın.

ben ve manasbalasy milliyetçiliğimizin zekatını versek senin gibi çakma milliyetçi özünde ırkçı binlercesini işba ederiz

filistindeki mazlumları savunanlar Türkistan’daki mazlumları savunamaz mı? böyle bir yasak mı var? sen ne demek istiyorsun

bizim terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerin neredeyse 3’te 1’i kürt kardeşlerimiz

onlara da mı üzülmüyorsun o zaman? hani kendi ırkından değil ya?

hatta içinde belki araplar da var o şehitlerin

hatay, urfa, mardin arap dolu

onlar da askere celp edilmiyor mu?

senin birkaç arap dediğin aşağıdaki gibi masum çocuklardan binlercesi

filistindeki katliama üzülmek için İslam olmaya gerek yok, insan olmak kafi.. yazıklar olsun

BORN IN WINTER

Edited once, last by GOJIRA (December 24, 2023 at 2:33 PM).

• Merhaba herkese.

Sizlere diyeceğim tek şey hayata dair sahnenin önü ve arkası vardır kardeşimle ben sahnenin arkasındaydık sizler önündeydiniz..

Buradaki ortam sağlam psikoloji istiyor kardeşim benim kadar güçlü değil. Daha önce göğüs ağrısı şikayetleri oluyordu önemsemedi ve cuma günü kalp spazmı geçirdi tahlil sonuçlarına göre kalp kasında iltihap ortaya çıktı ve suan hastanede ilaç tedavisi görüyor. Buranın da psikolojik ortamını ilave edersek psikolojisi kaldırmadı.

Diyeceğim o ki şarkılarla bir insana git diyerek attığı diyagrama beğeni atıp yarım saat sonra o beğeniyi çekerek ve hiç bir sorunu saygısızlığı olmadığı halde bir anda sorun yaşadığını kişiyle birlik olup laf atarak maytap yaparak laf sokarak yaptıklarınız psikolojik şiddet anlamına geliyor ve bu yaptıklarınızıda herkes kaldıramaz hele bir bayan hiç kaldıramaz ..

O kadar haksızlık varki ama Allah biliyor kul bilmesede olur..

Aykut hoca biliyor durumu cuma günü haber vermiştim..

Buradan bir üyenin gitmesini ancak ve ancak Samet hoca belirler yada kişi kendi isteğiyle bırakır..

Ben bu ringe havlu atmadım daha evet hepiniz sırtınızı çevirdiniz olsun benim için bir önemi yok..Çok saygı değer Murat hoca kendi özgür hür iradesiyle forumu kullanıyor bir kez daha saygılar hocam..

Ben kendim içinde sayın İzzet hoca size kel demedim kör demedim en son sizin metro espirisine de iyi güldüm karşılığı karaktersiz oldu..😊

İyi Forumlar..

• Forumda sürekli birseyler oluyor ve benim yine haberim yok arkadaşlar sadece şunu söylemek istiyorum buradaki herkes benim için değerli üç günlük dünya birbirimizi kırmaya değmez burada güzel sohbetler güzel dostluklar kuruluyor böyle de devam etsin..

• bluesky~ öncelikle acil şifalar dilerim.

Beni yanlış anlamayın hatta diğer arkadaşlar da yanlış anlamasınlar ama burası nihayetinde bir forum sitesi..

Evet burası sayesinde hepimiz güzel arkadaşlıklar kurduk, hemen her gün giriyoruz, pek çok başlıkta içimizden geçenleri yazıyoruz ama bu platformu reel hayatımızı etkileyecek kadar önemli bir yer olarak görmek bana pek makul gelmiyor.

Sadece kendinizi boş yere yıpratmış olursunuz.

Nacizane fikirlerimi dile getirmek istedim.

Sizin nezdinizde herkese iyi forumlar

• bluesky~ diyagrama beğeni yanlışlıkla atıp ve geri çeken benim. İstediğim iletiyi beğenirim istediğim iletiden beğeniyi geri alırım. Siz ve kardeşiniz yaparken psikolojik olmuyor başkaları yaparken oluyor. Burada olan dönen muhabbetleri ciddiye almayın. Kimseye de ağır ithamlarda bulunmayın.

Kardeşinize söyledim bir kez de size söylemekte fayda var beni ekip işine siz soktunuz maalesef.

Karaktersiz kelimesini aynı şekilde size iade ediyorum.

Ben bu forumda artık size tarafım. Haksızın forumu çiftlik sanmaya devam edinin karşısında durmaya devam edeceğim.

Haklı hocam gideceğine bu forumdan haksızın gitmesi herkes için özellikle de forum için daha hayırlıdır.