Değerli ziyaretçilerimiz, kullanıcılarımız yeni forumda herhangi bir problem yaşıyorsanız bu başlık altında "CEVAP YAZ" butonuna tıklayarak probleminizi bize iletebilirsiniz.
Not: Üye olmayanlar da cevap yazabilir. Ziyaretçi olanlar yazacakları cevapta problem yaşadığı kullanıcı adını da belirtmek zorundadır.
Şayet üye değilseniz kullanıcı adı kısmına "YOK" yazabilirsiniz.
Forumda Sorun Yaşayanlar Bu Başlıktan Yazabilirsiniz
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Samet Bey,benim HF ÜYE ADAYI II olmam lazım değilmi?
-
Hayır. HF Üye Adayı I olabilirsiniz. Beğeni sayınız 4, 5 olduğu an otomatik olacaksınız akşam.
-
Ben buraya ilk kaydolmaya çalıştığımda üyelik ile ilgili sorunlar yaşamıştım. Ama sonra e posta gönderdim ve bana yeni kullanıcı adı ve şifre vermistiniz. Herkes bu sorunu yaşıyor olabilir.
-
Admin acaba hf üye adaylığıma ne kadar kaldı (Biraz konu dışı ama)
-
Ben Facebook İle Giriş Yapmıştım Ama Şimdi Girmiyor Napabilirim
-
Benim rep puanım 5000 puanlardaydı beğeni sayımda 78di sanırım onlar düzelecekmi ?
-
Admin acaba hf üye adaylığıma ne kadar kaldı (Biraz konu dışı ama)
Anladığım kadarıyla sen de yaşa takılan emekliler gibi beğeniye takılmışsın Beğeninin gelmesini bekleyeceksin. 5 oldun mu işlem tamam.
-
Beğeni atayımda Hf üye adayı 1 ol hadi
-
kullanıcı adınız ve aldığınız hata nedir?
-
Yukarda o kadar not düştük, kullanıcı adını belirtiniz diye. Şimdi yazmışsınız da bu şekilde hiçbir şey yapamayız, kullanıcı adını belirtmeniz gerek.
-
Test (Bu mesaj admin tarafından test amaçlı atılmıştır)
-
- @@dmin sorun sanırım tarayıcıdan mybbde iken aynı tarayıcıda sıkıntı olmuyordu ama bunda oluyor.Bu mesajı da başka bir tarayıcıdan gönderdim,yine de teşekkür ederim Bu arada hesabıma giriş yapamıyorum ama su an acık gözukuyor.
-
cep telefonundan eskiden foruma girebiliyordum değişiklikten sonra "hiçbir içerik gözükmüyor " diye bir yazı çıkıyor nasıl ayarlayabilirim
-
cepten foruma eskiden girebiliyordum şimdi "hiçbir içerik görünmüyor "diye bir yazı çıkıyor .nasıl ayar yapabilirim
-
Forumun yeni adresi forum.havaforum.com
O yüzden öyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.
-
cepten foruma eskiden girebiliyordum şimdi "hiçbir içerik görünmüyor "diye bir yazı çıkıyor .nasıl ayar yapabilirim
Forumun eski adresine girmeye çalışıyor olabilirsiniz. https://forum.havaforum.com şeklinde dener misiniz? Halen sorun sürerse ekran görüntüsü alıp bize atar mısınız?
-
Bi konuya girdigimde konunun en son sayfasi degilde orta sayfalari aciliyor. Ne yapabilirim?
-
Bi konuya girdigimde konunun en son sayfasi degilde orta sayfalari aciliyor. Ne yapabilirim?
Eğer konuya yeni mesaj atılmışsa sizi son sayfaya atar.Eğer çıkıp bir daha girerseniz sizi ilk sayfaya atar.Sizde okunmamış mesajlar kısmı dolu olabilir.Üstteki menüden okunmamış mesajları seçip tamamını okundu olarak işaretleyiniz.
-
Okunmayan ilk mesaja yönlendirir sizi sistem.
Tüm mesajları okuduğunuzda da ilk sayfaya yönlendiriyor zaten.
-