WUAAAAA

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 30, 2023 at 6:08 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Boeing 777 hocam vortex beklenenden doğulu iniyor senin yağışlarda kuş olucak herhalde ne dersin
-
Yağıs mı denk gelmedi ne oldu 6 cm çok azmış.Tamam yağıs ince taneli ama sık ve sürekli yağdı.
Hocam ben ruzgarin topladigi yerleri hesaba katmiyorum oralarda yukselti cokta o yaniltici benim icin onemli olan ortu cimen ustu disarda kalan ortusu bu yagis cinsi bir yere yigiyor kari dekdeki hani yagisin en cafcafli aninda yagan iri taneli yogun kar varya o iste en guzel birikimi yapan
-
Şimdi başlıyoruz…
-
-
Beylikdüzünde güzel yağıyor
Hocam hangi Beylikdüzü'ndesiniz bende geliyim oraya
-
yagislar pik yapicak hazirlikli olun ben rakimi yuksek olanlarin bu gece yarin gece sonraki gece ondan sonraki gece uyumamalarini soylemek isterim bir yatirim tavsiyesi degildir
-
Boeing 777 hocam vortex beklenenden doğulu iniyor senin yağışlarda kuş olucak herhalde ne dersin
Şu anki yağışlardan belliydi kısmen daha doğulu indiği. İlerleyen saatlerde ne olur bilemem tabi
-
Bayrampaşa tipi tekrar başladı.
-
acaba siklonun konumundan dolayı soğuk daha düz bir hat şekline girmiş ve yarın soğuma ciddi değişim olabilir mi ?
-
Salı günü oynanması yönünde konyaspor başvuru yapmış
-
850hpa güçlenmiş bakalım ayın 8'i ne durumda gfs'de
-
Sokakta demin arabanın biri yavaşlamak için fren yaparken baya kaydı arkası
-
Salı günü oynanması yönünde konyaspor başvuru yapmış
daha kötü 😂😂
-
Hocam ben ruzgarin topladigi yerleri hesaba katmiyorum oralarda yukselti cokta o yaniltici benim icin onemli olan ortu cimen ustu disarda kalan ortusu bu yagis cinsi bir yere yigiyor kari dekdeki hani yagisin en cafcafli aninda yagan iri taneli yogun kar varya o iste en guzel birikimi yapan
Adam gibi derin siklonlu - 14 izotermi ile bir sistem gelsin. Birikim nasıl olurmuş görürüz hocam. Siklonik sistem almak birçok etmenin bir araya gelmesiyle oluyor. Zor bir olay. Ama en baba sistemler siklonla gelen sistemlerdir.
-
kutup75 doğru takip ettiğine emin misin siklonu
-
fenerbahçe - konya maçı oynansa bile zor şartlarda oynanacak. bir de olası konya galibiyetinde yaşanacakları tahmin bile edemiyorum
-
Şu anki yağışlardan belliydi kısmen daha doğulu indiği. İlerleyen saatlerde ne olur bilemem tabi
Aynen hocam en yoğun yağış Avrupa yakası için bekleniyordu siklon doğulu olunca Anadolu yakası alıyor kaymağı suan
-
Kütleler Batı Karadeniz açıklarından şehrimize sürükleniyor
Zaten radar yine kuvvetlenmeye başladı
-
-