Beylikdüzü maksimum 15dk hafif yağdı o kadar kütle buraya gelince yağış bırakmadı diyecek laf yok artık
Posts by ~Kerem
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kar inanılmaz hızlı eriyor ya anlam veremedim ne bu çektiğimiz dp de 1.5 olmuş zaten
-
Beylikdüzü'nde bir anda yağmura sonra kara çeviriyor çok karışık şuan anlam veremedim
-
Beylikdüzü'nde 1 saatte örtü 3-4cm arttı birazdan dışarı çıkacağım anın tadını çıkarın
-
Avrupa yakası ve gooooooool
-
Beylikdüzü uçuyor felaket yağıyor şuan
-
Beylikdüzü'nde ilk başta örtü oluşuyor gibi oldu 10-15dk dır örtü oluşmuyor sulu kar mı yağıyor acaba kaldırımlar felan bomboş sadece çatılar ve arabalarda oluştu az bişi
-
Beylikdüzü'ne küçük bir yeşil kütle vurdu hemen coştu çok az farkla koca yeşil kütle kaçıyor gibi Büyükçekmece çok şanslı şuan
-
Eminmisiniz hocam? Güneybatılı iniyor kütleler.
Kütleler dönerek ilerliyor gibi geldi bana
-
Kütleler çok hızlı hareket ediyor İstanbul üzerinde kalması çok uzun sürmez. Beylikdüzü'nde böyle yağmaya devam ederse örtü çok yavaş oluşur sıcaklık 0 altında olsaydı kusursuz olurdu şuan 1 derece
-
Kütlenin en etkili kısmı Büyükçekmece'nin batısına vuracak gibi diğer yerlerde de var ama keşke kütle daha doğulu gelseydi
-
Beylikdüzü güzel yağıyor ama bu yağışla yerler tutmaz gibi geldi bilmiyorum
-
Beylikdüzü kapandı geliyor gelmekte olan
-
Kütleler biraz daha doğulu gelse keşke o zaman bütün İstanbul faydalanır kütlelerden
-
Kütleler çok fena geliyor valla umarım iki yaka da nasibini alır
-
Kıyı kesim olup 150m üstü rakımı olan yerler kıyı kesim olup düşük rakımlı olan yerlerle aynı yağışı mı alır sizce çok saçma oldu soru ama
-
İnse bile Beylikdüzünden batısında yağmur veya kky olarak düşer gibi. Ki eğer o uydudaki gözse Şile Beykoz arasına iner.
Hocam kar olarak düşme ihtimali yok mudur sizce
-
O kütle 2 saat sonra 850 700 rüzgarlarından silivri beylikdüzü tarafına iner gibi
Bütün Avrupa yakasına iner o hatta Anadolu yakasına da inebilir baya geniş ve bütün bi kütle
-
https://en.sat24.com/en/tu/visual
tahminci hocam göz belirgin goruluyor bu bir vortexmi nedir kutleler acayip organize oldu ve ciddi yagis olcak gibi kontrol sagladinizmi hic
Önemli bir kütle gibi geldi bana da ciddi derecede yağış bırakabilir hocalarımız da yorumlarsa güzel olur
-
Yukarıdaki oluşundan pek ümidim yok ama güçlenerek Avrupa'yı tam ortalarsa güzel şeyler olabilir hatta kütle bütün olarak geliyor bu güzel birşey