Kütleler Marmara Denizi'nde organize oluyorlar bir squall line gibi adeta. Ancak güney kıyılarımız harici etkilemesi zor çünkü çok acayip bir hızda ilerliyor.
Bandırma Bursa hattına piyango geliyor gibi
Kütleler Marmara Denizi'nde organize oluyorlar bir squall line gibi adeta. Ancak güney kıyılarımız harici etkilemesi zor çünkü çok acayip bir hızda ilerliyor.
Bandırma Bursa hattına piyango geliyor gibi
1 saatte 4 derece düştü
Ümraniye 10 dakikada 4.5 veya 5 derece falan düştü mgm ye göre
Şöyle 87 kışı gibi bi anda bi sürpriz yaşasak modeller güneş falan gösterirken sabah bi kalksak yarım metre kar görsek... ben yine hayallere daldım
28!derece anlık sanırım 30 derece olucak 😳
Şile istasyonu patlamış bakım nedeniyle görüntülenemiyor diyor
17-18 Mart Dolu riski nedir önlem almak gerekir mi?
Ortalama -12 ye gelsin bi de vortex patlasın çok isterim valla Şaka bi yana bu sıcağın üstüne beklemiyordum şu anda oluşan ihtimali bile
Şu kaldırımdaki örtü Cuma akşamından beri kalkmadı bahçedeki örtü de erimiyor bu kısım fazla güneş almıyor şansıma sanırım
Sanırım kütle zayıflayarak geldi konum Dudullu
Bir daha bakalım ne zaman nasıl olur biz gorurmuyuz
Zayıfladığı kesin lambaya bakıyorum yağıyor mu diye 😂
İnsan ister istemez Vasip Şahin'i arıyor ah valim kıymetini bilememişiz biz senin ne şanslıymışız da haberimiz yokmuş...
Ümraniyeliler Çekmeköylüler Sancaktepeliler bi bakın camdan dışarı derim😄
Uçuşuyor bi şeyler sanki 😂
Hava koşuları normale döndüğü için bla bla
-5 derece
Aaa ayıp hiç eleştirmek olur mu valimizi her gün -20 leri görüyoruz sıcak bile olacak hava (!) 😂😂
Ben vali olsaydım kar olmasa bile tatil yapardım öğrenciler bu gece güzel kulak çınlatacaklar valimiz zor uyur
Bu akşam valinin kulakları çınlamaz kulak zarları patlar öğrenciler çok güzel sevgi saygı sunacaklar
Yeniden yoğun kar başladı
Keşke maç olsaydı sizde takip ederdiniz
Maç olmuş 74 de durdurulmuş kara çizgiler çekilmiş hatta 😅
Ümraniye Şerifali de yağışın kesmesine rağmen ayak basılmamış yerde kar kalınlığı 15-16 cm ye ulaşmış muhtemelen yağışın taze olduğu zaman 20 yi geçmiştir
Yatmasam daha da izlenecek yağış gelir de uyku da lazım kalan yarışmacılara başarılar
Sabah 10 da dersim var uykudan gözlerimi zor açık tutuyorum ama değiyor...
Bi 10 dakika önceki görüntü
Ümraniye olarak 5'e giriyoruz yavaş yavaş.
Demin çok rahat 5.seviyeydi
Ümraniye Şerifali yıkılıyor 20 metre ötemdeki site kaybolmak üzere