Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Günaydın HF hayırlı sabahlar, güzel haberler aldığınız bir gün olsun.

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • İbrahim Haskoloğlu dün gece 11 sularında evinden alındı evi arandı şuanda vatan emniyette gözaltında.

    Geçenki paylaşılan kimlikler ile ilgili olduğu aşikâr keşke paylaşım yapmasaydı şayet portakal yapmış olsaydı onu alamazlardı iş birliği şüphesi ile almışlar zaten.

  • İbrahim Haskoloğlu dün gece 11 sularında evinden alındı evi arandı şuanda vatan emniyette gözaltında.

    Geçenki paylaşılan kimlikler ile ilgili olduğu aşikâr keşke paylaşım yapmasaydı şayet portakal yapmış olsaydı onu alamazlardı iş birliği şüphesi ile almışlar zaten.

    Hocam emin olun o bilgilere ulaşmak hic zor değil.Kimik bilgilerini yeni kimliğe shop yapmak bile daha zordur.Bundan 5-10 sene evvel bir akrabaya giderken yolu bilmiyorduk.Arabada 20'li yaşlarında kuzenim vardı.Sadece adı soyadı bir siteye girerek açık adrese kadar buldu.Eve öyle gitmiştik.Hatta ben hep böyle yapiyorum demisti.2 hafta önce bile yarım saatlik araştırmayla buldum bu siteyi.Sadece açık adres yazsa iyi TC kimlik ve telefon numaraları vardı.Kısacası kimlik bilgileriyle yapılan tehditler benim gözümde hiçbir haber değeri taşımıyor.

  • Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan düzenlemeye göre cep telefonu satışlarında uygulanan ÖTV matrahı yeniden belirlendi. https://t.co/k3Yy655cqV

    Giriş ucuz telefonlar için etki edecek herhalde pek bir işe yaramaz. Kur düşmediği, çip krizi aşılmadığı sürece bizim gibi enflasyon tavan ülkelerde ev araba teknolojik alet fiyatları asla düşmez.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Kim hakettiğini yaşar hocam biraz daha açarmısın.

    Hakettiğini hakedenler yaşar :) Sen yıllarca devlete prim öde,bunu öde enflasyon tavan yapmış bayram için ufak da olsa bir destek olacak ikramiyeye zam yapmıyorlar. Nasıl yönetilmeyi hakediyorsak onu yaşıyoruz onu diyorum başka bir ima yok yani.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Hakettiğini hakedenler yaşar :) Sen yıllarca devlete prim öde,bunu öde enflasyon tavan yapmış bayram için ufak da olsa bir destek olacak ikramiyeye zam yapmıyorlar. Nasıl yönetilmeyi hakediyorsak onu yaşıyoruz onu diyorum başka bir ima yok yani.

    Hocam 2018 yılından önce yıllarca kimse bu yardımı yapmamış havadan bin lira para hiç gelmemiş şimdi onu beğenmeyip burun kıvırmak yanlış hiç verilmese daha mı iyi zaten hiç bir zamanda verilmemiş bunun olması daha mı iyi.

  • Hocam 2018 yılından önce yıllarca kimse bu yardımı yapmamış havadan bin lira para hiç gelmemiş şimdi onu beğenmeyip burun kıvırmak yanlış hiç verilmese daha mı iyi zaten hiç bir zamanda verilmemiş bunun olması daha mı iyi.

    2018'den önce başka iktidar mı vardı 20 senedir aynı iktidar var ondan öncesi zaten ambargolu hep sıkıntılı yıllar. Bu kadar sigorta primi vs de alınmıyordu. Hiç verilmiyordu şükret diye bir şey yok. En azından 150 TL zam yapsaydın enflasyon tavan zaten bari 1 yağ bu ay fazla alırdı emekliler evine. 2018'de niye çıktı bu ikramiye olayını biliyoruz da oralara girmeyelim. Bence verilmemesi daha iyi zam zaten :)

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • 2018'den önce başka iktidar mı vardı 20 senedir aynı iktidar var ondan öncesi zaten ambargolu hep sıkıntılı yıllar. Bu kadar sigorta primi vs de alınmıyordu. Hiç verilmiyordu şükret diye bir şey yok. En azından 150 TL zam yapsaydın enflasyon tavan zaten bari 1 yağ bu ay fazla alırdı emekliler evine. 2018'de niye çıktı bu ikramiye olayını biliyoruz da oralara girmeyelim. Bence verilmemesi daha iyi zam zaten :)

    Keşke ikramiye diye birşey verilmeseydi. İktidarın millete her verdiği para zaten yanlış para verilmemesi gereken bı para :)

  • Keşke ikramiye diye birşey verilmeseydi. İktidarın millete her verdiği para zaten yanlış para verilmemesi gereken bı para :)

    1000 tl zamanında güzel paraydi evet hatta kurban bile kesebiliyorlardi o para ile. Herseyin fiyatı 3 4 kat artmisken bu paranın sabit kalması normal mi?

  • Konu kendilerinin olsa ya da Türk toplumu dışında bir topluluk olsa koşar adım ,heyecanla aciklama yapacak adamlar, zaman daralıyor sonuçta,küçümsemeye devam edin bakalım, milletin size karşı olan bölümünü.

  • 1000 tl zamanında güzel paraydi evet hatta kurban bile kesebiliyorlardi o para ile. Herseyin fiyatı 3 4 kat artmisken bu paranın sabit kalması normal mi?

    Hiç verilmemesi daha mı iyi abi ? Verilmemesi daha iyi demeyin Allah aşkına abi iyi yaptığı şeye iyi kötü yaptığı şeye kötü diyin adamlar iyide yapsa bı kere bunu iyi yaptı denmiyor beni kim düşünüp birşey yapıyorsa kim olursa olsun iyi yapıyor abi. Bin lira parayı beğenmemek su zamanda ne bileyim keşke hiç vermeseydi. Uçtu herşey bin lira para değil. Siz istiyorsunuz ki asgari ücret gibi herşey artsın herkese senede 2 kere 500 lira verse öteki sene asgari ücret arttı buda artsın diye düşünürsünüz bu yanlış abi iyiye iyi kötüye kötü demeyi öğrenin abi.

  • Hiç verilmemesi daha mı iyi abi ? Verilmemesi daha iyi demeyin Allah aşkına abi iyi yaptığı şeye iyi kötü yaptığı şeye kötü diyin adamlar iyide yapsa bı kere bunu iyi yaptı denmiyor beni kim düşünüp birşey yapıyorsa kim olursa olsun iyi yapıyor abi. Bin lira parayı beğenmemek su zamanda ne bileyim keşke hiç vermeseydi. Uçtu herşey bin lira para değil. Siz istiyorsunuz ki asgari ücret gibi herşey artsın herkese senede 2 kere 500 lira verse öteki sene asgari ücret arttı buda artsın diye düşünürsünüz bu yanlış abi iyiye iyi kötüye kötü demeyi öğrenin abi.

    iyiye zaten iyi diyoruz da iyi sayısı az olduğu için pek göremiyoruz. Niye hiç yoktan iyi diyen hep biz oluyoruz. Mesela 10 yerden maaş alan desin hiç yoktan iyidir diye ya da örtülü ödenekten bir ayda 800 milyon harcayanlar desin. Niye hep ben şükrediyorum azla tamah eden ben oluyorum.