Gréy hocamız doğu karadeniz mutsuzsa orta karadeniz mutludur veya tam tersini demişti şuan modellerde yaşanıyor
mutsuz olan kimse yok reis yaşayıp göreceğiz
Gréy hocamız doğu karadeniz mutsuzsa orta karadeniz mutludur veya tam tersini demişti şuan modellerde yaşanıyor
Şimdi ben yarın Tokata gidip Cumartesi samsuna geri dönebilecek miyim arkadaş
Kısa vade tahmini nedir Palanci 😀
Tam tersini demiştim ama bu her sistem için geçerli bir durum değil Balkan sistemlerinde veya Batı Karadeniz'den giren sistemlerde böyle oluyor. KIRIM-KAFKAS koridorunu kullansa herkes mutlu olurdu
Totemimdir
GFS akşam güncellemesinde vortex gören Ordu Giresun ve Samsunlular : Bir şarkı istiyorum kardeş senden son bir şarkı "Bir İhtimal Daha Var O da Ölmek mi Dersin"
Not: Gece güncellemesinde belki gerekli şartlar sağlanır doğu karadenizi katıp vortexi sileriz burdan. Herkesin bir totemi var bu da benim totemim olsun o zaman
GFS akşam güncellemesinde vortex gören Ordu ve Samsunlular : Bir şarkı istiyorum kardeş senden son bir şarkı "Bir İhtimal Daha Var O da Ölmek mi Dersin".
Oraya Giresunlularıda ekle
Oraya Giresunlularıda ekle
Ekledim gitti
Şuanki görüntülere göre söyledim hocam giresunun doğusundan itibaren yağışlar az kalıyor ab yüzünden. İnşallah biraz daha sochiye kayar hepimiz mutlu oluruz.
Şuanki görüntülere göre söyledim hocam giresunun doğusundan itibaren yağışlar az kalıyor ab yüzünden. İnşallah biraz daha sochiye kayar hepimiz mutlu oluruz.
Giresun merkez nasıl hocam
Hocam son durum nedir tam hakim olamadım.??
Giresun merkez nasıl hocam
Ben çok bilmem sizin gibiyim ama daha köprünün altından çok su akar ama böyle kalırsa giresuna kadar yağışlar iyi olur gibi doğusunu bilemem. 2021 veya 2022 senesinde yaşamıştık böyle durum tam hatırlamıyorum
Ben çok bilmem sizin gibiyim ama daha köprünün altından çok su akar ama böyle kalırsa giresuna kadar yağışlar iyi olur gibi doğusunu bilemem. 2021 veya 2022 senesinde yaşamıştık böyle durum tam hatırlamıyorum
2021 şubattı hocam zar zor samsunu kurtarmıştık
Eğer sağlam yağış alırsa 7 Şubat'tan itibaren her yağış kar olarak düşer
2021 şubattı hocam zar zor samsunu kurtarmıştık
Aynen ama bu sistemde orduya kadar çok rahat giresunuda kurtarır gibi
Aynen ama bu sistemde orduya kadar çok rahat giresunuda kurtarır gibi
İnşallah kurtarırda azda olsa bölge şenlenir
sistem 2017 ye evriliyor
Sahilleri için sıcaklık sıkıntı deniyor arkadaşlar. Yani 100 m ve üstü coşacak deniyor. Kurtarsa da sadece yağış açısından güzel olur.
orta muyluyken doğuda hüzün yakışmaz yapar bi güzellik atmosfer umarım.
Eğer sağlam yağış alırsa 7 Şubat'tan itibaren her yağış kar olarak düşer
Bence Kar olur da sahillerde çok kaliteli olmaz.rakım ve Denize uzaklık özellikle çok önemli benim deneyimlerim bu şekilde
Hocam son durum nedir tam hakim olamadım.??
Hocam bu akşamın özelinde konuşuyorum.
Yağışlar arttı bizim adımıza. Soğuk sıkıntı biraz sahiller için gerze için sıkıntı olur mu bilmiyorum.Durumlar böyle yağışın önceki güncellemelerle alakası yok Şuan bizim özelimizde