Posts by 7 Bela Husnu
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
-
+300h den aşağı görülmüyor bu sinoptikler. Ötelene ötelene mart 10-15 arasını bulur ya da gelmez
-
TÜRKİYE GERÇEKLERİ on Twitter“Doğal gaz, petrol derken, yeraltında 6 milyar dolarlıklık jelibon şeker bulunmuş…. Laaaaaaan😂😂😂😂😂”twitter.com
-
rize kale kamerasına bakın deniz kar oldu yağıyor
-
Hocam Rizeye kütle vururmu
Kardeşim sen yazılanları ciddiye almıyor musun ? Bu kaçıncı soruşun aynı soruyu
-
20.40 geçe Rize'de şov var iyi izleyin 20.40 da Rize kameralarını tamam
-
White Tiger28 hocam beklediğin sistem bizim 2016 godzillası gibi mi. Çok emin konuşuyorsun biz de heyecanlanıyoruz
-
-
2 saat sonra Rize şovu var
Dostum burcun ikizler mi. Hem rize patladı diyorsun hem 2 saat sonra şov başlıyor diyorsun
-
ULL yaramaz çocuk olduğu için hiç bir model son saatler dışında tam olarak alacağı konumu kestiremez. Tecrübe sahibi arkadaşlarımız daha iyi bilirler. Karamsarlığa gerek yok öğle güncellemesinde top tekrar doğuda olacak.
Aynen öyle hocam. İşin içinde ull oldu mu 12h de bile belirsizlik devam eder. Şans işi arkadaşlar moral bozmak yok. Asıl bomba 10 gün sonra. Ben de hocalarım gibi ona odaklandım bekliyorum. :hfyeni (29):
-
Kar geliyor.Hem de öyle böyle değil... Beyaz kar yağacak 😳😳😳
Beyaz kar kıyamet alameti benim bildiğim
-
18 19 da 100 m kar görurmu
Son güncelleme gibi gelirse sahil bile ihya olur
-
850hpa sını da atabilir misin
-
İnsallah cok büyük ödül olmaz son gün stres yaşamayalım 😂
Sizden de büyük bir çekiliş bekliyoruz hocam. Maşaallah puan sayfaya sığmıyor
-
Değerli aile büyüğümüz yılarca vatanına heryerde herşartta hizmet etmiş emekli K.Albay dedemiz bugün hakkın rahmetine yürüdü başımız sağolsun mekanın cennet olsun güzel insan seni hiçbir zaman unutmayacağız.demekki yılbaşına böyle girmekte varmış 😔😔😔
Mekanı cennet olsun . Allah sabırlar versin.
-
-
Örtü konusunda Rize Hopa hariç hiçbir yere var da diyemem yokta diyemem. Onu sürpriz kütleler belirleyecek.
Hocam Rize ve Hopa için yorum yapabilir misiniz?
-