Devam eder bence cephe geçişi oluyor sıcaklık 19 dan 14 e düştü
manisa merkeze 8 km anlık bir damla yok yaz yoğmuru gibi kuraklık kapıda
Manisa yarım saattir çok kuvvetli yağış var
Evet bugün bu lokasyon şansız kaldı
İzmir merkez yıldızlar var
Sıradaki atak Manisa'dan geliyor İzmir yerinde sayıyor
atak mı
Kuvvetli yağış devam ediyor hala
İzmir hakikaten sinir bozucu başka birsey söylemek istemiyorum herkese iyi geceler 😴
İçimizi yakar hasretin. Zehir ettin yağışımızı. Mahvettin barajımızı İstemeden yapıyorsun.
Revamı bize ettiklerin
Izmir'imizin ilk harflerini kullanarak bir şiir yazdım
forum.havaforum.com/attachment/247103/forum.havaforum.com/attachment/247103/biraz toparlıyor gibi inşallah kurak topraklara da yagış olur
Hayırlı geceler herkeze sinir bozucu bir lokasyon bu şehir insanın şevkini hevesini kırıyor bu arada yaza kalmadan izmirde su kıtlığı başlar
Hayırlı geceler herkeze sinir bozucu bir lokasyon bu şehir insanın şevkini hevesini kırıyor bu arada yaza kalmadan izmirde su kıtlığı başlar
Göksu ovasında bağcılık faaliyeti yapmaktayım manisa sarıkız ve Göksu su pompaları İzmire su basmakta ben bu sene yeraltı suları ile damlama sulama ile bağımı sulayamadım sulamak için için cok masraf ettim zorzar seneye bu çiftçiler Göksu pompaları dan İzmire su basmasına karşı cıkacak lar yer altı sularını resmen kuruttu
Cumartesi toparlıycaz inşallah, umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır, hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin, hayırlı geceler
Göksu ovasında bağcılık faaliyeti yapmaktayım manisa sarıkız ve Göksu su pompaları İzmire su basmakta ben bu sene yeraltı suları ile damlama sulama ile bağımı sulayamadım sulamak için için cok masraf ettim zorzar seneye bu çiftçiler Göksu pompaları dan İzmire su basmasına karşı cıkacak lar yer altı sularını resmen kuruttu
Durumlar kötü hocam bu gidişle kıyı ege diye bir yer kalmıcak....
Durumlar kötü hocam bu gidişle kıyı ege diye bir yer kalmıcak....
Suyumuzun kıymetini bilelim
Kıyı ege oldu kör ege Arabistan çöllerini dolu yağar bize bir damla yağmur yağmaz
Soğuk cephe yağışı biraz bize itecek gibi şükür
Kemalpaşaya özel yağmurmu vardı ya baya sağlam yagdı aksamdan beri
Nazilli güzel yağış aldı bugün.Cumartesi bu yağıştan daha fazla alır diye tahmin ediyorum.
Muğla geneli adına iyi olmasda bazı bölgeleri adına muazzam sistemi. Fethiye Ortaca gibi 100mm gecen bayağı bir yer var.
Sanırım Manisa'da en şanslı ilçe Demirci oldu günboyu aralıklarla yağdı hala devam ediyor, 10 mm civarı yağış düştü şimdi Akhisar üzerinden daha etkili kütleler geliyor.