Bölgesel olarak oldu o kadar tuhafki hücresel Bi soğuk oldu sanki hortum gibi parça parça, birde kırağı değil soğuk çarpmasından dolaylı kuruyor
Posts by kacirem
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hocam geçmiş olsun. Hangi bölge ?
Manisa yunusemre Göksu ovası süperiol cinsi üzüm dostum maalesef %80 hasar gece sabaha karşı 5 ile 6 arası oldu havada bulut olmayınca maalesef sonuç
-
Bu gece don hasarı Manisa yunusemre
-
Manisa için anlık sıcaklık değerlerini nereden bakabilirim öneriniz. Zirai don için takip etmem gerekiyor,
-
O yeşeren şeftali çiçekleri ne don ve soğuk vuracak desene seviniyoruz ama bu iklim aldatacak tüm mahsüller etkisi çok olacak
-
Mert kardeş maalesef yağış girer soğuk gider soğuk gelir yağış gider biz 1 derecede yağmur görmüş insanız maalesef
Manisa hep böyle yapıyorsun şaşırt bizi bu sefer
-
Manisa Yunusemre gediz nehrindeydim rakım manisa merkezden düşük kar başlamadan önce sıcaklık 3 derecedi 5 dk lapa lapa yağdı sonra buza dönüştü sıcaklık 5 derece oldu şu an Yunusemre horozköy mevkide ise sıcaklık 3 dereceye geriledi kky var şu an
-
Manisa Yunusemre kırcıl şeklinde buz yağıyor
-
Biraz batılama var sanki
-
Üstad lar size birşey söyleyeyim bana göre son seneryo her zamanki gibi soğuk gelir yağış kesilir çok ta güvenmiyorum...
Eskide mazi kaldı o kar yağışlı kış günleri... ege bölgesi için bizler kar yağışı na değil yağmura bakalım hele oraj yerine sakin yağmur a şükür ediyorum iklim değişikliğinin sürecini izliyoruz. ege ve Akdeniz bu sürede çok şeyler yaşayacağız.
-
Üstad lar size birşey söyleyeyim bana göre son seneryo her zamanki gibi soğuk gelir yağış kesilir çok ta güvenmiyorum...
-
Ben bu sistem Karadeniz den öteye gitmez diye düşünüyorum ama pergamon üstad nerede onun görüşü önemli
-
Ya çok iyi ortam olmuş eskiden sıkardık yağış kaçardı şimdi Fatih gelmiş bişey mi kaçırdım
-
uzun zamandır yazmadan izliyorumdum ege bölgemizin kaderi burada belli aslında yine yağış başlar soğuk gelir yağış gider çok ümitlenmeyelim bence mgm vermiş carşamba günü haritasında egeye kar yok kuru soğuk hayırlı olsun
-
-
Bozköy de dolu başladı
-
Manisa da gökgürlemesi duyuldu yaz günü gibi
-
Yağış başladı Manisa'da
Spil deki azıcık Bi örtü vardı onuda eritir bu yağış
-
Hayırlı olsun inşallah bol bol kar oraj fotoğraflar paylaşmak dileği ile
-
Spil de sıcaklık -1 e kadar yükselmiş nerdeyse yağan karlar eriycek 😁