İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
He öyle mi olmuş mgm
-
-
İzmir için kar mevsimi yeni geliyor.Mart ayı.İki senedir öyleydi,bu senede öyle olur. Mart sonuna kadar úmitler bitmez.
-
Hiç hayra alamet gitmiyoruz yağmur lazım artık hiç iyi değil sonumuz.
-
Demin günlük güneşlik ve sıcaktı şimdi hava kapandı.
-
-
Sonbahar bitti artık oraj takibi yapalım
-
Şubat ayını 1 günlük yağış ile kapatacağız gibi. Yağışsızlık anlamında rekor olmalı. Diyagramlar iç açıcı değil.
-
Cümleten geçmiş olsun
Bence admin totem yapıyor. Gelecek deyipte gelmeyen, gelmeyecek denince gelir diye düşünmüş olabilir. Umut fakirin ekmeği. Yapacak bisey yok.
-
Ne kötü bir kış geçirdik Allah sonumuzu hayretsin bu kadar kötülüğün sonu olacağı bu hersey çok kötü hiç bir şeyin tadı kalmadı.
-
Şubat ayını 1 günlük yağış ile kapatacağız gibi. Yağışsızlık anlamında rekor olmalı. Diyagramlar iç açıcı değil.
-
-
Abi yağmur yağmıyor kar geçtim artık kasım havası yaşıyoruz şu sıralar gündüz sıcak gece soğuk
-
Yapacak bir şey yok. Bu sene böyle oldu. Forumu boş bırakmayın. Burası hepimizin.
-
Arkadaşlar bu kış üzerinde tek sorunumuz bizim bölgemize kar yağmaması değil. Bütün Ülke özellikle batı bölger adına kötü ve sıkıntılı geçti.
-
Arkadaşlar bu kış üzerinde tek sorunumuz bizim bölgemize kar yağmaması değil. Bütün Ülke özellikle batı bölger adına kötü ve sıkıntılı geçti.
Abi 900 rakımda İç Ege denilebilecek noktada bile görebildiğim maximum kar 1 cm oldu büyük rezalet resmen ne umutlarla gelmiştim buranın normali en az 15-20 cmlik 1 sistem almasıdır efsane kışlarında yarım metre alır daha da bir şey demiyorum.
-
Elbet bir gün …
-
-
Arkadaşlar merhaba İzmir den çeşme ye deniz turuna ücretsiz gelecek arkadaşlar varsa bana iletsin yarın çıkış sabah 6 akşam dönüş 20..Denize gidiyoruz Şubat sonunda hava ya bak ya.
-