Doğuda kütleler var, yağış bırakırsa kar olarak düşebilir belki.
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Nem değerleri
-
-
Hava bu kadar kuru olmasa nem miktarı yüksek olsa şuan bir saattir havada sulu kar ve kky göruyorduk..
-
Modeller 15 Şubat'a kadar kar göstermiyor. Bahar havası geliyor.
-
Yamanlar ve Spil ayan beyan ortada oralara bile yağış bırakmıyor gibi merkeze bırakması imkansız bu şartlarda.
-
Bari yağmur yağsa oraj olsa
-
Bu soğuklar derken arkadaşlar hava 8 derecelerde ne soğuğu. 1,2 derecelerde bile kar yağmazken.. hava zaten sıcak. Siz hissedileni karıştırıyorsunuz maalesef.
-
Fark ettiyseniz meteorolojik açıdan heyecan verici her şeyi kaybediyoruz. Poyraz ve afet düzeyinde yağmur seviyorsanız bilmiyorum ama yağmurlar bir garip kar zaten yok. Dağlarda da yok neredeyse. Eskiden gece alarm kurar radar kontrol ederdim şimdi o ihtimal bile yok %40 nem sert poyraz bulut ve soğuk. Ya da bahar gibi havalar ikisi arasında geçti kış.
-
Uçuşan kar taneleri göremeden bir sistemi daha kapatmak üzereyiz. Oysaki iki gün önce sürpriz graupel alınca umutlanmıştım. Sağlık olsun. İnşAllah Şubat güzel geçer bölgemiz adına.
-
-
Umarım yağışlı ve ılık tarafa geçeriz artık bu soğuklardan gına geldi hakikaten vucut alışkın değil hemen hasta oluyorum kendimi yorgun hissediyorum Şubat umarım soğuk geçmez
-
Sizi bilmem ama sistem benim için olmuştur kalanlara başarılar diliyorum
-
Umarım yağışlı ve ılık tarafa geçeriz artık bu soğuklardan gına geldi hakikaten vucut alışkın değil hemen hasta oluyorum kendimi yorgun hissediyorum Şubat umarım soğuk geçmez
Kar yağıcaksa soğuk geçsin yağmıycaksa eğer ılık geçebilir
-
Aydın tarafında kütleler biraz güçlendi. Hafif yağışlar olabilir oralarda.
-
Kuşadası'na doğru fena görünmeyen kütleler girmeye başlıyor, beklemedeyim ❄️🌨️
-
Aydın bölgesinde ki arkadaşlar son durumu raporlayabilir mi
-
Köşk çok bulutlu. Radarda hafif geçişler olsada yağış yok.
-
Adana...
-
hava kapandı ve ısınmaya başladı bu sıcaklıkla karın tanesi bile düşmez. klasik izmir işte hava yağışa dönmeye başlıcak gibi olsun 10 derecenin üstüne çıkar sıcaklık
-