Dün veya bugün İstanbul'da gündüz en düşük sıcaklık rekoru kırıldı mı acaba ? Geçmiş rekoru nedir ?
İzmir'de deniz sezonunu açmışken İstanbul'un 11 derece olması da garip.
Dün veya bugün İstanbul'da gündüz en düşük sıcaklık rekoru kırıldı mı acaba ? Geçmiş rekoru nedir ?
İzmir'de deniz sezonunu açmışken İstanbul'un 11 derece olması da garip.
Uludağ kar yağışlı.
Pınarbaşı doldu taştı !
Dünkü (13 nisan) Bozdağ gezimden az da olsa kar bulduk sonunda Videolar kanalımda :
Artık ısınmaya başlıyoruz galiba.
Spil'den indim arkadaşlar Güzel görüntülerle geldim...
Bugün Manisa meteorolojik olaylar açısından her şeyi yaşadı diyebilirim. Herkes ne diyorsa doğrudur bence
İlk önce kent ormanının üzerine 400 metreye çıktım genelde yağmurdu aşağı inince kar daha çok oldu. Yani çok değişik oluşumlar vardı.
Alt kesim soğuktu ama üst kesim aynı oranda soğuk değildi bugün.
1.000 metrede gerçek anlamda örtü ve kar yağışı vardı.
Nerede
Kent ormanının yukarısı manisa
Biraz kar yağar gibi oldu yağmura döndü
Arkadaşlar canlı yayın yapacam olursa izleyinnkent ormanının üstündeyim
Zaten bu derecelerde bile kar yağması büyük şans bazen 0 ve 1 derecelerde bile yağmur ya da karla karışık yağarken hava epey sıcak bile.
Manisa merkezde sıcaklık 5,6 dan 4.7 ye düştü 5 dk da Spilde 700 metreye kadar örtü yok boşuna çıkmayın şuan bu arada
Örtü olmasa da kar yağışında gezmek zevkli bence
işim gereği saruhanlıdayım burayada hiç düşmedi. Manisa ile kuş uçuşu aramız 20 km
Hocam dağ dipleri her zaman daha avantajlıdır zaten.
Kar devam ederse biraz kent ormanından falan yukarı çıkabilirim paylaşırım inşallah
Bu oluşum doğu karadenizi iyice kara gömecek gibi.
Bozdağ'da olan etrafın güneşli kendisinin bulutlu olduğu yağışlar normalde Spil ve Yamanlar'da da sıklıkla olan bir yağıştı ama bu sene pek göremedik.
Gözümüz gönlümüz açılsın bu ne harika görüntü böyle Giresun yaylalarından
Zemin katlar görünmüyor.
Sistem İstanbul'un haritasını çiziyor adeta tam da İstanbul'un üzerinde yoğunlaşacak.
Kütleleriniz geliyor karadenizden arkası da var gibi hayırlı olsun ibb kameralarından sıkıntısız izleyebileceğimiz link var mı acaba kendi sitesi açmıyor görüntüleri.