mgm cumartesi 16 derece demiş
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ecmwf diğer modelleri yanına cekerse bu iş biter.
-
2016 şubat ayında böyle bir inatlaşma olmuştu. Bu kadar ciddi bir şekilde inatlaşma.
Ecmwf kazanmıştı
-
Yarın Mgm kıyı ege ikonları nı değiştirecektir.
-
Allahım şu satırları yazmayı nasip et nolursun artık:
"dışarıda harika bir kar yağışı var eve girmek istemiyor insan, sabaha kadar böyle devam ederse 10 cm görürüz. 2017den beri çok bekledik ama beklediğimize değdi. "
-
Aydını yine mi teğet geciyor
-
-
Bu sistem için hersey en geç çarşamba akşamı netleşir diyorum
-
-
Herşey bi yana inşAllah gelir ama ben gelecegini zannetmiyorum okadar cok hayal kırıklıgına ugradıkki ümitlenemiyorum
-
Yarın Mgm kıyı ege ikonları nı değiştirecektir.
Sabah da böyle çıkarsa anca değiştirirler
-
Sabah da böyle çıkarsa anca değiştirirler
En büyük korkum sabah uyandığımızda ECMWF'nin sistemi bozması inşAllah böyle bir şey olmaz
-
-
En büyük korkum sabah uyandığımızda ECMWF'nin sistemi bozması inşAllah böyle bir şey olmaz
Orası öyle ama ecmwf de büyük bir değişiklik olmazsa en kötü havada da olsa görebileceğimizi düşünüyorum.
-
Şaşırmam farklı bir deneme yapabilir. Vakit uzun iyi veya kötü denemeler göreceğiz daha
-
Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz. Bugün size nasıl günlerce uğraşıp AB patlattığımı anlatıcam.
-
Bence sistem böyle gelirse 4-5 cm birikme yapar çoğu yerde azalarak gelirse havada dahi olsa görürüz 1-2 cm örtü belki daha güçlenerek gelirse belki de rekora doğru…
-
Google hava durumu 10 derece gösteriyor 21 ocak için
-
Google hava durumu 10 derece gösteriyor 21 ocak için
Google hava durumu bildiğim kadarıyla GFS'yi baz alıyor o yüzden normal
-
ay sonu gfs hafif pozitif nao diyor çok iyi
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!