Aydın'a yağış ne kadar geç gelirse o kadar iyi. Açıkçası çok umudum yok şuan bile sıcaklık 10.8 derece ama beklenenden daha geç gelirse belki karla karışık falan görüruz
Posts by zeybek
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Beyler biri aydın içinde birşeyler söylesin🙂
-
Ull bey diyeceksiniz
Ull en alt çıktıda aydın merkeze kadar yaklaşıyor gibi. Havada da olsa görür muyuz acaba
-
Yanlış gormuyorsam aydın merkeze kadar gelmiş gibi ama emin olamadım
-
Aydın merkez için durum nedir
-
Bir aksilik olmazsa kütleyi birazdan Aydın'a bekliyoruz
-
Aydın olarak hiç umudum yoktu. Bence genel olarak en şanssız iliz hatta. Ne tam rakimimız var ne de denize çok yakınız. Yani karasal bir sistem veya dek yagislarinda çoğu zaman ekmek yiyemiyoruz. Ama bu sistem özelinde kütlelerin yönü ilk kez bizm icn olumlu ilerliyor uzun zaman sonra. Umarım böyle devam eder. Ayrica umarım tüm bölge istediği yağışları alır gün veya ay sonunda
-
radarda hareketli görüntüde kütlelerin yönü ege denizi üzerinden çanakkale'ye doğru gidiyor gibi yanlış görmediysem. bizlere ulaşır mı??
-
Aydın da hava kapalı ama sıcaklık 9 derece. Malesef hava daha soğumuyor şuan için. Bakmadım ama sanırım nem de yetersiz.
-
bilgilenmek için soruyorum. madem izlanda güçlü yağışlı periyodun daha cok olması gerekmez mi? kar yağmasını geçtim yağışlarda az
-
Sabah saat 10 a kadar neredeyse 6 kg gibi komik bir yağış varken aydın merkez şuan 78 kg yağış almış durumda. Bugünku sistemin sansli adresi olduk sanırım. Toprak ve barajlar için çok iyi gelecek
-
Aydını yine mi teğet geciyor
-
Aydın merkez için düşünceler nedir? Sadece İzmir için sinerji olmasın arkadaşlar. Tamam daha güneydeyiz tamam dibimizde deniz yok ama biz de bekliyoruz 😁
-
aydın 'da güzel bir yağış var şuan.
-
Aydın in batı ilceleri yani kıyı şeridi 90-100 kg yağış alir merkez daha az etkilenecek 30-40 arası olabilir..
sağol. miktar düşündüğümden az o halde. ama böyle sistemler sürprize de açık diye biliyorum. hayırlısı artık
-
aydın merkez için tahminleriniz nedir ? sanki 50 kg barajını aşar gibi ama yine de bir usta yorumu alalım
-
Kütleler geldi ama sanırım nem yetersizliğinden Aydın'da neredeyse hiç yağış olmadı. Ödemiş'e doğru ilerledi
-
aydın merkez de şanssız bir yer aslında. ne tam denize yakın o nemden ve ilk gelen kütlelerden faydalanıyor ne de yükseltisi öyle çok değil yağış bulutları yeterince yükselip ağırlşamıyor. bu anlamda sanırım muğla en şanslı il bölgemizde. iç egeyi saymazsak
-
Aydin merkezde tüm gün bulutlar tepemizdeydi ama hava o kadar kuru ki bir damla yagis düşmedi. Sıcaklık sorunu da var tabi. Merkez adina yarın icin umudum yok ama gece ve sabaha karsi kütle gelirse belki