AB Girit dolayında oluşup iç Anadolu’ya hareket ediyor güneyden ufak bir batılama ile istediğimizi alabiliriz

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 6, 2022 at 3:30 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
AB Girit dolayında oluşup iç Anadolu’ya hareket ediyor güneyden ufak bir batılama ile istediğimizi alabiliriz
O ihtimalde var
-
Mgm uzun vadede kar ikonlarını Manisa’ya yerleştirdi 3-5 Şubat aralığında
-
Bu programda kolay kolay kar ikonu koymuyordu. Şuan koymus
-
Kuru soğuklarımız hayırlı olsun.
-
Hangi program
-
Model takip edip daha fazla sinirlerinizi bozmayın. İstanbullular yokuşlardan aşağı kayarken bizi mis gibi masmavi bir gökyüzü bekliyor. Benim görüşüme göre tüm ihtimalleri yedik bitirdik.
7-8'i bile şu şartlara rağmen AB patlamıyorsa harbiden yazıklar olsun. Ben bundan sonra Akdeniz'de falan denize girmem. Akdeniz benim için bitmiştir. Bundan sonra varsa yoksa Karadeniz plajları. -
Model takip edip daha fazla sinirlerinizi bozmayın. İstanbullular yokuşlardan aşağı kayarken bizi mis gibi masmavi bir gökyüzü bekliyor. Benim görüşüme göre tüm ihtimalleri yedik bitirdik.
7-8'i bile şu şartlara rağmen AB patlamıyorsa harbiden yazıklar olsun. Ben bundan sonra Akdeniz'de falan denize girmem. Akdeniz benim için bitmiştir. Bundan sonra varsa yoksa Karadeniz plajları.Gerçekten bu Akdeniz ve Ege denizi gibi bir tembel denizler görmedim,karadeniz paso çalışıyor helal olsun...
-
Kuru soğuklarımız hayırlı olsun.
AB çok değişkendir hocam. Şimdiden enseyi karartmayalım. Son gün değişen kaç sistem oldu. Genelde değişimler bizim açımızdan pek iyi olmuyor. Bu yüzden nötr bir şekilde bekleme taraftarıyım ben.
-
Girit adası hem hem soğukta hem yağışta iyi
-
İtalya riski deniliyor ya hep model sayfasında işte o risk olmadan da adam akıllı siklonlu sistemler alamıyoruz böyle kuru soğuklar ile yetiniyoruz sadece.
-
Bıktırdı artık be 3 senedir resmen fotokopi makinesinden çıkmış gibi aynı dizilimle gelen sistemler. Gerçekten 92, 96, 02, 06, 12, 17 gibi ya da bunlara benzer bir dizilim ne kadar zor olabilir 2004 extrem olduğu için onu katmıyorum bile. Hiç soğuk hava gelmese etrafımız kopmasa gram sitem etmeyeceğim.
-
GFS konumuma 40 cm vermiş, ECMWF ise 10 cm ama model sayfası çıldırıyor sevinçten.
Size bir ipucu arkadaşlar, ne zaman model sayfası italya riski derse ibre bize dönmüş demektir, içten içe sevinin bölgemiz adına
Ama bunu sakın model sayfasında paylaşmayın, linç ederler valla
Kuraklıktan kırılıyoruz ülkece siklonik sistemlere ihtiyacımız var. Sistem göründü bir şeyler gelecek belli ama yine başladılar yok soğuklar kırıldı yok şöyle oldu böyle oldu demeye. Soğukların kırılmaması için direk kırım üzerinden ülkenin kuzey kesimlerinin faydalandığı ve mersin körfezinde ab patlayıp doğuyu ihya ettiği sistem istiyorlar.
Muğla dolaylarında ab patlasa da her yer yağış alsın isteği yok bir kesimde.
-
%58 i görmüş olduk
-
manisa merkezde 300 mtde yerleşim var mı
-
Hep dedim subat ayi buyuk surprizlere gebe olacak diye. Benimle alay edenler oldu. Bizleri gec ama cok sevindiren bir kis olabilir. Ulkece subat ayi ve mart ayi ile soyle hatirlayacagimiz bir kis olabilir " Gec geldi ama yuzumuzu subat ve mart ayinda guldurdu" Bakin herkes cöl oldu izmir derken birkac gundur ne guzel yagislar aldik sindire sindire. Dolayisiyla kisi simdiden kapatmak oldukca yanlis. Hele ki bu kisi
-
Kuraklıktan kırılıyoruz ülkece siklonik sistemlere ihtiyacımız var. Sistem göründü bir şeyler gelecek belli ama yine başladılar yok soğuklar kırıldı yok şöyle oldu böyle oldu demeye. Soğukların kırılmaması için direk kırım üzerinden ülkenin kuzey kesimlerinin faydalandığı ve mersin körfezinde ab patlayıp doğuyu ihya ettiği sistem istiyorlar.
Muğla dolaylarında ab patlasa da her yer yağış alsın isteği yok bir kesimde.
Forumun yüzde 65 i istanbullu olduğu için onların istediği gibi sistemler ön planda olacaktır yapacak bir şey yok. Onlara yarayan bize yaramıyor, bize yarayan onlara yaramıyor.
-
300 e kadar yerleşim yok son yerleşim 240 metreler
-
Yok ortlama 75 falandır
-
Anlık bozdağ arkadaşlar -