Allah'tan kütle KD yönünde orta hızda hareket ediyor yoksa sel kaçınılmaz olurdu.

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 6, 2022 at 3:30 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kışın kar sistemi gelirken de aynı mesajı yazın bir şey deneyeceğiz
Ammada kızdınız yahu...:)
-
Bornova da güzel sağnak var.
-
Karşıyaka da yağmur başladı.
-
Narlidere güzel yağış alıyor suan.
-
İzmir'e özel kütlecik geldi
-
Merkezde çok kuvvetli sağanak var süper yağıyor masallah
-
Yağmurlar perşembe gününe kadar ara veriyor gözüküyor, ayın 12 sine kadarda sıcaklıklar gece 9-12 gündüz 15-17 derece aralığında devam edecek, kombileri
on gün kısabilir, kapatabilirsiniz. Ayın ikinci yarısına kadar bir soğuk açısından bir aksiyon gözükmüyor, ben yılbaşına odaklanıyorum, karlı bir yılbaşı ne güzel olur..
-
bucaua özel kütle var harika yağmur yağıyor evka1 de
-
Bu nasıl sis balkona çıktım 10 metre ötesi gözükmüyor.Bu yaşıma kadar bu şekilde sis oluşumunu anca 3-5 sefer görmüşümdür.(Görmeyelide çok uzun zaman oldu bu arada.)
-
İzmir bunu beğenmedi
-
Bu yıl hem yağmur hem de kar açısından kötü bir durumda mıyız şimdi 😢😢
-
İzmir bunu beğenmedi
Bu yıl hem yağmur hem de kar açısından kötü bir durumda mıyız şimdi 😢😢
Tahmini kim yaptı bilmiyorum ama ben aynı görüşte değilim. Aksine bol yağışlı bir sezon geçireceğinizi düşünüyorum.
-
Benim de kış için gram umudum yoktu ama şöyle bir düşününce Avrupa bu kış şanslı patternde olacak gibi eğer Avrupa üzerinden İskandinav destekli sistemler gelirse hem yağmur hem kar açısından şanslı olabiliriz ki Avrupa'nın havası bizi direkt etkiliyor en iyi örnek geçen kış oldu. Kar konusunda özellikle 2017'yi baz alırsak İzmir'in örtülü kar alma periyodu da aşıldı ki bunun analizini daha önce grupta yapmıştım, geçen senenin de şanssızlığını düşünürsek istatistik olarak bu sene etkili bir kar görme şansımız da yüksek görünüyor.
-
Bizim bölgenin iklimi avrupadaki basınç yerleşimlerinden çok etkileniyor avrupanın iklimine bağlıyız diyebilirim böyle devam ederse tam tersi bol yagişlı sezon geçirebiliriz temmenimiz o yönde aksi olması halde yazın su kesintileri başlar
-
Önümüzdeki Perşembe, Çarşamba arası İzmir full yağışlı görünüyor havadurumu radar uygulamasına göre, daha 3 gün var ama bu uygulama kolay kolay yanılmaz, tabi sonuçta tahmin değişime açık.. İnşallah bozmadan gelir...
-
- Official Post
ECMWF İzmir diyagramı
-
Yeni haftaya sakin bir giriş yaptık gündüzleri ılık geceleri soğuk geçen bir havamız var Perşembe günü ise şöyle tadımlık tek günlük güzel bir yagis gozukuyor..
-
Herkese merhaba,hayırlı haftalar olsun.
-
bol yağışlı hayırlı haftalar inşallah
-