- Official Post
Aristokrat hocam ısmarlama böyle gelsin ne güzel işte:)
Gelsin tabi hocam, Rakım sıfır olarak biz kumsaldakiler kardan adam yapmasınlar mı?
Gelsin tabi hocam, Rakım sıfır olarak biz kumsaldakiler kardan adam yapmasınlar mı?
![]()
tabi hocam tabi en çokta rakımı sıfır olanların hakkı:) umarım bu sene fazlasıyla nasip olur..
Basra ne zaman geliyor ya. Tahmin var mı
Yeni Ay yeni güzellikler getirir umariz
Bursa'da görükle ciddi bir sis var
Bursa'da görükle ciddi bir sis var
Evet karşı bina gözükmüyor
Havalar ısınsın biraz.YB özledim.Pide özledim.Ne bileyim özledik bir şeyler işte.
Havalar ısınsın biraz.YB özledim.Pide özledim.Ne bileyim özledik bir şeyler işte.
hocam pide özlediysen kır pidesi ismarlayalim;) bosver pideyi yahu kisa girdik yagis soguk sis hepsi olmali, ama simdilik azor pidesi istemeyelim...
hocam pide özlediysen kır pidesi ismarlayalim;) bosver pideyi yahu kisa girdik yagis soguk sis hepsi olmali, ama simdilik azor pidesi istemeyelim...
Benimki latife hocam ama bir taraftan döngünün değişmesi icin biraz YB yemek lazim diye düşünüyorum.Güzel yağışlar aldık.Karli olanlari için döngü biraz değişmeli diye düşünüyorum ama tabi kim ne düşünür bilemem.
Benimki latife hocam ama bir taraftan döngünün değişmesi icin biraz YB yemek lazim diye düşünüyorum.Güzel yağışlar aldık.Karli olanlari için döngü biraz değişmeli diye düşünüyorum ama tabi kim ne düşünür bilemem.
elbette bize izlandali sistemler degilde kuzeyli sistemler gelmeli ama az biraz barajlari toplarlayalim;) aralik ortasiyla azor yavas yavas ispanya-italya hattina gelirse desenimiz degisecek insallah
Bölgemiz kasım ayı raporu
Bölgemiz Sonbahar mevsimi raporu
Kasım ayı olmasa halimiz haraptı.Ellerine sağlık komşum Enes Güleç(17)
1 ayda tüm sonbaharı yaşamışız sanki
Kasım ayı olmasa halimiz haraptı.Ellerine sağlık komşum Enes Güleç(17)
Mgm nin raporuda gelince görürüz muhtemelen yakın geçmişteki(10 yıllık) en yağışlı kasımı geçirdik
Değerler doğruysa harika bir çalışma olmuş 👏