Marmara Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 4, 2022 at 10:19 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kartepede anlik tipi var kar miktari 20-25 cm.
-
Arızayı yapmaları güzel ancak illaki kullanıcının farkedip mi bildirmesi gerekli.
Düzenli kontrol yapmalari lazim.
Veriler bozulmuş oluyor bu şekilde.
-
-
Durum bu şekilde Kocaeli'nin çoğu mobesesi bozulmuş ayrıca hiç güzel takip edemedik.
-
Umuttepe ve eriklitepe kameralarinda gozukuyor kar
-
Umuttepe ve eriklitepe kameralarinda gozukuyor kar
Aynen düzeltmişler
Kocaeliyi Seyret - Şehir Kameraları
Çok güzel kar yağışı var. 5-10 dakika mesafe ötemde
-
Aynen düzeltmişler
https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index/izmit-umuttepe/1029
Çok güzel kar yağışı var. 5-10 dakika mesafe ötemde
Madem yakınsın gitsene kardeşim hadi ben uzağım ve öğleden sonra sulu kara çevirir diye gitmedim.
-
RE: BALIKESİR Meteorolojik /Tabiat Fotoğraf Ve Video Galerisi
19.11.2023
Balıkesir/Toybelen Köyü
forum.havaforum.com/attachment/200805/ forum.havaforum.com/attachment/200806/
Erdek/Kapıdağ
forum.havaforum.com/attachment/200807/
Susurluk-Balıkesir karayolu
forum.havaforum.com/attachment/200809/ forum.havaforum.com/attachment/200810/ forum.havaforum.com/attachment/200811/
Susurluk/Kalfaköy
forum.havaforum.com/attachment/200816/ forum.havaforum.com/attachment/200817/GabelBerg10November 19, 2023 at 1:09 PM -
-
Bu sabah Çerkezköy’imiş
-
Madem yakınsın gitsene kardeşim hadi ben uzağım ve öğleden sonra sulu kara çevirir diye gitmedim.
Yağar diye bekledim burada da, bir sonraki sefer gitmeye gerek kalmaz İnşaAllah
-
Yağar diye bekledim burada da, bir sonraki sefer gitmeye gerek kalmaz İnşaAllah
200 rakıma yağmaz diye demiştik başkalarının tahminlerinden önce burayı okumanızda fayda var Enes kardeşim. Yağacağını bilsem bende 100 rakımda alarm kurar gece yarısı uyanırdım birde aylardan Kasım yani çok zordu. Kar sınırı umuttepeyle sınırlı kaldı yani 400-450 rakım civarı.
-
200 rakıma yağmaz diye demiştik başkalarının tahminlerinden önce burayı okumanızda fayda var Enes kardeşim. Yağacağını bilsem bende 100 rakımda alarm kurar gece yarısı uyanırdım birde aylardan Kasım yani çok zordu. Kar sınırı umuttepeyle sınırlı kaldı yani 400-450 rakım civarı.
Tek gitmek istemedim, forumdakileri okuyorum ve dikkate alıyorum kar yağar diye bekledim demek yerine böyle ifade etsem daha açıklayıcı olur.
-
- Official Post
Konumum Nilüfere yakın, dün 75 mm aldı bugünde şuana kadar 26mm de, tahminen akşama kadar 40-45 mm yi bulacak. ve toplamda 120-13oomm ye yaklaşacak ki 2 günlük bir sistemde 10 numara yağış demektir. Bursa ilinin 2 barajı için zaten çok büyük sorun yoktu özellikle doğancı barajı iyi durumdaydı ama yağışla beraber iyice artacaktır. Buna ek Uludağında kar alması çok iyi oldu bahar aylarında bu karların erimesiyle yer altı sularına ve barajlara katkısı artıyor..
-
Kartepe'den hala görüntü alamadık. Sanırsın Alp dağları 😅 Sistem bi çekilsin görüntüler gelir yavaş yavaş
-
-
Kofçaz/Elmacık Köyü’imiş.
-
Demirköy/Gökyaka Köyü’imiş
-
Mahya Dağı
-