keyfiniz bol olsun kombiler dip gaz mı kaçta yanıyor bakalım kombiler kimin ki daha yüksek yazalım
Me 59 derece 😅
keyfiniz bol olsun kombiler dip gaz mı kaçta yanıyor bakalım kombiler kimin ki daha yüksek yazalım
Me 59 derece 😅
Me 59 derece 😅
benim sabit 47 de yanıyor
Anlık yağış esnasında neredeyse sulu kar'a döndüğü anlar oluyor rüzgar hamlesiyle. Onun dışında kky devam. Sakarya için kky bile zor diyordum ama şaşırttı baya. Yarın bu saatlerde sıcaklık sorunumuz hemen hemen bitmiş olacağı için gelen yağışın tadını çıkartmak kalacak.
7 saattir falan aralıksız aynı tipte karla karışık yağmur var yükseklerde inanılmaz birikim olmuştur.
Şu şekil forumdaki kar yağan yerlerdeki mesajları okuyorum :d yarın akşamı iple çekiyorum artık bakalım hayırlısı.
Bursa'nın iç kesimlerine sarı kütlelerin gelememe nedeni muhtemelen Katırlı Dağları. Hep orada eriyor dikkat ettiğim kadarıyla.
Karacabey'de de yerler beyazladı sabaha kadar devam ederse güzel birikim olacaktır.
Anlık Susurluk
Sesi açıpta izleyin fırtınayı biraz olsun hissettirir
7 saattir falan aralıksız aynı tipte karla karışık yağmur var yükseklerde inanılmaz birikim olmuştur.
Şu şekil forumdaki kar yağan yerlerdeki mesajları okuyorum :d yarın akşamı iple çekiyorum artık bakalım hayırlısı.
Sorma işe gitseydim dilovasi imes 350 rakim kesin örtü olmustu
Garibanın yüzü gülür mü? GabelBerg10
Gülür hocam illa ki gülür
Sorma işe gitseydim dilovasi imes 350 rakim kesin örtü olmustu
hocam kesin olmuştur ya merkezde bile arada lapa lapa kara döndü yağış yoğunlaştığında 5-10 dklığına , 150 200 rakım üstü rahat örtü almıştır Kocaeli'nde bence.
GabelBerg10 usta sistem yeni başlıyor ama bir tık geç kaldı diğer ilçeler hareket için sanki ne dersin ?
Hemşo bizim keltepe ve çatal tarafi emiyor galiba , arada kaldik ve bize az yağış bırakıyor sanki
Yok emecek olsa hep emerlerdi zaten Çatalda önümüzde değil Keltepe’de yani yağışıda kesemezler.Sistem anca yavaş yavaş kendine gelecek sıcak kıştan sonra şehirde yadırgadı karda
Tek sıkıntımiz yoğunluk hemşo o da oldumu tadin dan yenmez 😎😋
GabelBerg10 usta sistem yeni başlıyor ama bir tık geç kaldı diğer ilçeler hareket için sanki ne dersin ?
Bir tık geç kaldı evet ama iki tık diyemem çokta büyük bir kayıp yok bence.
Balıkesir merkez trakyadaki gibi hem yukarıdan yağıyor hem aşağıdan yağıyor.😆 Yollar iptal polis arabası bile yolda kaldı.
Tek sıkıntımiz yoğunluk hemşo o da oldumu tadin dan yenmez 😎😋
Yolları tutmaya başladı soğuk şiddetlenecek sabaha vorteksten önce 10 cm hedefi koydum ben
Anlık -0,8
Bi tuhaflık da burda var. 2 derecede yağmur gösteriyo ama çimenler bembeyaz. Havada sıfır rüzgar var. Yaprak kımıldamıyo. Ondan mı örtü oluyo acaba
Balıkesir merkezin kuzeyinde (özellikle şamlı-ılıca-balya tarafında) yeşil yeşil kütleler var rüzgara rağmen kütleler radarda asılı kaldı ilerlemiyor, kütlelerin biraz aşağı inme durumu var mı
sorma takılı kaldı resmen orda kütleler ne ileri ne geri