bu kadar yağsa yeter ya fazlasında gözümüz yok
Selim kardeşim ancak bu kadarı kurtarır bizi
bu kadar yağsa yeter ya fazlasında gözümüz yok
Selim kardeşim ancak bu kadarı kurtarır bizi
Yerli ve milli model sonu böyle bitmiş, devam etse Susurluğa,Gönene ve Çanakkaleye bol kar vardı
Buyursun
Eskiden çok şanslıydı ne olduysa 2015-2016'dan sonra çöpe sardı, hep bu twitterdaki troll kahinlerin işi. Tulpar sisteminde bir tek kurtardı mini efsaneyi yakaladı diğer kalan seneler fos oğlu fos 15-20cm'i kar olarak saymıyoruz zaten Kartepe'yi karıştırma boşver orası derin mevzu
Bizim Afyon'da 2014-15'ten sonra bir haller oldu eskisi gibi değil. Sene aşırı yarım metre yağan memleket o kıştan beri 30 cm'yi aşamıyor. Hep bunlar İstanbul lobisi yüzünden hocam bir de geçen sene Vortex lobisi çıktı. Biz de Siklonlu sistemleri yaşatma ve destekleme derneği olarak bundan sonra bu lobilerle kıran kırana savaşacağız. Öyle rahat sistem almak yok. Bir girit AB'si 10 tane vortexe bedel.
Kartepe asli meselemiz hocam. Yazın her yerde günlük güneşlikken oranın bulutlu olduğunu bilirim. Dek vurmasa oragrafik kar üretir Kocaeli'ye yağar durur yağar durur.
Ula hala alii bunlar.
SnowPaladin03 Siklonlu sistemleri yaşatma ve destekleme derneği olarak yanlış adama yazıyorsun ama
Vay arkadaş biri 15/20 cm kardan saymıyor, biri 30 cm altını kabul etmiyor. Arkadaş çimenlerin üstünü kaplasın şükür edeceğim 6 yıldır tık yok. Gece tamam iyi hoş ama ben sabah kalkana kadar eriyor.
SnowPaladin03 Siklonlu sistemleri yaşatma ve destekleme derneği olarak yanlış adama yazıyorsun ama
2004 sistemi dedikten sonra akan sular durur onun için dert etme.
Vay arkadaş biri 15/20 cm kardan saymıyor, biri 30 cm altını kabul etmiyor. Arkadaş çimenlerin üstünü kaplasın şükür edeceğim 6 yıldır tık yok. Gece tamam iyi hoş ama ben sabah kalkana kadar eriyor.
Utandırıyorsun demek ki abi biraz konuşun arayı ısıtın
Yok hocam ben 30 cm.'yi öperim başıma koyarım. Yanlış anlaşılmasın. Afyon zalımı alıştırdı yarım metrelere sonra kesti. İnsan bir garipsiyor.
Bir makaleden bulduğum veriler. Neymişiz ne olmuşuz.
KARLA ÖRTÜLÜ GÜN SAYISI:
Ay ay ölçülen en yüksek kar kalınlıkları:
Kar kalınlıklarını görünce aslında ne kadar potansiyelinin olduğunu görüyoruz. Ama bu potansiyelini hiç kullanmıyor.
Niye biz anti 2004'cümüyüz
Niye biz anti 2004'cümüyüz
2004’se tamam sikloncular sadece 2004 peşinde değil
Ecmwf bu kez farklı bir sinoptik sundu ama yinede iyi bitti son saat. Sonrası Azor yükselmesi muhtemeldi.
Godzillanın mucidine hiç yakışıyormu bu sözler Nerede o godzilla ruhu ? 50 cm aşşağısı reddiye tabikide.
Godzillanın mucidine hiç yakışıyormu bu sözler Nerede o godzilla ruhu ? 50 cm aşşağısı reddiye tabikide.
Godzilla devri bitti şimdikiler Gitzilli
Durum hiç iyi değil. Batı bölgeler çok kurak bir sonbahar geçirdi.
Seni arar gözlerim, bir daha yaşamak ister gönül..
yilbasi geldiginde kesinlesen bir sistem ve o morlukluklari marmara ustunde gordugumuzde bize yeni yilin en buyuk hediyesi olurdu
Girit'teki o basınç durumuna şu soğuk yakışır.
Ecmwf bu kez farklı bir sinoptik sundu ama yinede iyi bitti son saat. Sonrası Azor yükselmesi muhtemeldi.
İskandinav yükseğini diğer modeller veriyor, ilginç şekilde yok etti 144 sonrası.
Meana göre o ihtimal halen var gözüküyor ama ana senaryo bozunca haliyle onu destekleyen olumsuz senaryolarda artış olmuş sabaha göre. Daha ilerki saatlerde daha derli toplu Scb veriyor.
Aynı yılda birbirine benzer 2 sistem, bir daha böylesini yaşar mıyız bilmiyorum ama bu deseni kafamda her zaman tutuyorum, her kış buna benzer bir desen yakalamayı umut ederek geçiriyorum desem yalan olmaz
2006 sistemini görünce Enes Güleç(17) ve benim vücutsal fonksiyonlar.