Rize'de yıkılıyor
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
bu akşamki yağısı dun gece alsak çok iyi olurdu
-
En yoğun anlar değil ama ufak bir video çekebildim.
-
Hocam sen yarına kadar gördüklerinden sonra ılıkçı bile olabilirsin bekle o yüzden :D2
Ilıkçı ne anlama geliyor, açıklayabilir misiniz?
-
Kar irileniyor
-
Trabzon tahmin kurumu çıkaracağım
-
forum.havaforum.com/attachment/156125/
Ben bu fotoğrafı çerçeveletip odama asarım.
-
Kar irileniyor
Hocam, niçin hf puanı yolladınız, teşekkür ederim.
-
Turuncu eko ile yağış almak işte böyle birşey Rize'de olan sel o yağış kar olarak düşse ne olur düşünemiyorum
-
Samsun'a fena olmayan bir kütle girişi var. Böyle kütlelerle ufaktan moda girsek artık.
Bu arada Erzurum-Samsun maçında çok fena kar yağışı var. Maç başında temiz olan saha bembeyaz oldu.
-
Ilıkçı ne anlama geliyor, açıklayabilir misiniz?
Herkes için farklı aslında anlamı ama benim için kar yağmayacak diyen kışı sevmeyen soğuk sevmeyen herhangi biri diyeyim
-
Hocam, niçin hf puanı yolladınız, teşekkür ederim.
Öyle hediyem olsun sana
-
-
Öyle hediyem olsun sana
Eee ne diyeyim, eyvallah.
-
Herkes için farklı aslında anlamı ama benim için kar yağmayacak diyen kışı sevmeyen soğuk sevmeyen herhangi biri diyeyim
Kar yagmayacagi düzelt yani tahminde diyebilir verilere göre kar yagmayacak diye ama diğerleri doğru
-
Hocam sen yarına kadar gördüklerinden sonra ılıkçı bile olabilirsin bekle o yüzden :D2
Aman deme hocam.Soğuğu normalde de severim.Sıcakla pek aram yoktur.
-
Kar yagmayacagi düzelt yani tahminde diyebilir verilere göre kar yagmayacak diye ama diğerleri doğru
Şöyle diyeyim o zaman veriler çoğunluğunda kar yağışı gözükse bile olmasını istemediği için olumsuz konuşan böyle daha iyi oldu
-
Rize'de lapa lapa kar yağıyor müthiş
-
Hem yazcıyım hem kışçıyım. Yazın tatil sezonunu severim, oraj kovalarım, iri taneli yağmur kovalarım. Kışın ise kar kovalarım. Maksat her iki tarafın da gönlü olsun :hfyeni (18): :hfyeni (18):
-
ecmwf bu gece samsuna 20 cm kar demis
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!