( Karadenizin Gizemli Topu )
GFS ORTALAMA
forum.havaforum.com/attachment/152618/
ECMWF ORTLAMA
forum.havaforum.com/attachment/152619/
GEM ORTALAMA
( Karadenizin Gizemli Topu )
GFS ORTALAMA
forum.havaforum.com/attachment/152618/
ECMWF ORTLAMA
forum.havaforum.com/attachment/152619/
GEM ORTALAMA
Yason burnu perşembe hattı oluşuyor merkezi de etkileyecek şekilde kütleler ağır ve birleşecek gibi.
Sistem beklendiğinden daha güçlü konumum adına
Kütle aşırı yavaş otursa beyazlatır.
Atakum'un ortasından girecek ufak yeşil kütle, kısa süreli seyirlik kar yapacak gibi birazdan.
Samsuna kar yağacakmı yağacaksa bekleyeceğimde yağmayacaksa uyuyayım yarın ders çalışaşacam
Gfs Gem Ecmwf ortalamalar gayet iyi.
Samsun merkez adına radar takibi başlasin. Kar yagışı erken başlayacak gibi. Hadi bismillah, merkez adına pazartesiye kadar 3-5 cm alırız diye düşünüyorum. Doğu karadeniz daha şanslı.
Ortalamalar gömülceksiniz diyor ecm nereye gidiyon avrupaya acaba
İsamsuna kar yağacakmı yağacaksa bekleyeceğimde yağmayacaksa uyuyayım yarın ders çalışaşacam
Uyu sabah 5 6 gibi alarm kur rüzgar güzel o saatlerde ataksiyon olacak
Hala yoğun kar yağışı devam ediyor
Display Moreforum.havaforum.com/attachment/152610/
forum.havaforum.com/attachment/152608/
forum.havaforum.com/attachment/152607/
forum.havaforum.com/attachment/152609/
:hfyeni (29): :gun_bandana:
Hasan külüstür diyorki bu iş 23 marta kadar uzayabilir ull blokaja gider
Hala yoğun kar yağışı devam ediyor
![]()
Kütleler çok ağır hareket ediyor vuran yerleri ihya eder
Uyu sabah 5 6 gibi alarm kur rüzgar güzel o saatlerde ataksiyon olacak
Abi Atakum civarı takibe değer mi örtü alabilir miyim sence
Hasan külüstür diyorki bu iş 23 marta kadar uzayabilir ull blokaja gider
abi diğer attığım ortalamalar tam gözlük takılmalık değilmi
Bülent abi kısa bi Samsun yorumu rica etsem pzt ve salı için
yarınki gelen kütlelere göre durum değişir yarın daha net anlarız bence
Abi Atakum civarı takibe değer mi örtü alabilir miyim sence
Atakumun neresindesin ?
Minicik bir kütlenin yaptığına bakar mısın halen devam :hfyeni (29): Fragman böyleyse filmi düşünemiyorum /scatisma2::341
Bluser55 göremedim totem yapacam bekle bütün Samsunlular için Samsun rizeyi geçer Rize diye bir yer yok Rize 5 mm anca alır samsun 10009999383782mm yağış alır 500081828 cm kar yağar samsun dünyanın en fazla yağış alan şehri olacaktır kütleleri adeta gelicektir mıknatıs gibi
Saçlara aklar düştü Bülent abi :)--
nedersin osman hocam tayfunun dediği gibi 40-50 cm leri bulurmuyuz keza gece saatlerinde yağışlar kuvvetli görünüyor bizim bu taraflarda
Minicik bir kütlenin yaptığına bakar mısın halen devam :hfyeni (29): Fragman böyleyse filmi düşünemiyorum /scatisma2::341
Kerem tadını çıkar bu sistem öyle zayıf kütleler müthiş yagis bırakıyor Rize'de tutmadı sıcaklığın sizin ordaki gibi düşük olması lazımdı
DoquKaradeniz28 Osman Akkaya hocalarım Trabzon merkezdeyim Yani yorozun doğusunda 60 rakımdayım gece alarmı kaça kurayım karı izlemek için