Ordu açıklarında güzel bi kütle var. Vurduğu yere örtü bırakır

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sinop Giresun arasında oluşan mısır patlakları güçlü soğuma sürprizi.
Trabzon ve Rize'li hemşehrilerim, bırakın doğuda batıda oluşan kütleleri, tekrar söylüyorum, sizin kütleler güneyden gelecek. Şu an Erzincan Erzurum hattına kadar geldiler. Güneyi takip edin.
Trabzonlu kardeşlerim, yağış güneyden Akdeniz destekli agresif yağışlar. Yoroz engeli yok. Sürprize hazır olun.
-
Sinop Giresun arasında oluşan mısır patlakları güçlü soğuma sürprizi.
Trabzon ve Rize'li hemşehrilerim, bırakın doğuda batıda oluşan kütleleri, tekrar söylüyorum, sizin kütleler güneyden gelecek. Şu an Erzincan Erzurum hattına kadar geldiler. Güneyi takip edin.
Trabzonlu kardeşlerim, yağış güneyden Akdeniz destekli agresif yağışlar. Yoroz engeli yok. Sürprize hazır olun.
tayfun abim senide yoruyorum ancak sendende bir anlaiz bekliyorum benim konumum adına trabzonla aynı kadermi yoksa giresunla aynımı olur? kendi tahminimi kurdumda ddaha yeniyim
-
Aldım kahvemi bekliyorum. O kütlenin başına bir şey gelmese bari. Garibim minicik 1/kahkahas23s1
-
Samsun olarak izlemeye devam. Bari fotoğraf atında yağmış kadar olsun bizede
-
Bizim bafra daki kütle eriyor sanki 🙁
-
Aldım kahvemi bekliyorum. O kütlenin başına bir şey gelmese bari. Garibim minicik 1/kahkahas23s1
Gelirse bi kadeh rakı da ben doldururum
-
Bizim bafra daki kütle eriyor sanki 🙁
Evet ya neden öyle oldu ki
-
-
Sürpriz bu olmalı pazar pazartesiyi beklerken bi kütle akşamdan beri yağıyor 10cm ekledi üstüne
-
Bizim bafra daki kütle eriyor sanki
galiba öyle merkeze zor ulaşacak gibi
-
Bu eritmenin sebebi nedir
-
-
-
Bu eritmenin sebebi nedir
Valla ne yorum yapsam yanlış olur ben de tam bilmiyorum
-
-
Kocadağ yedi bitirdi kütleyi
-
ayaklı radar hizmetinizde. Dersten çıktım bafradan araba üstleri ve çimenler beyazlamış. 19 mayısa kadar güzel de yağıyordu şu an taflandayin serpme var belki Samsuna da ulaşır.
-
Sabaha kadar kütleler vursa var bi hayal
-
Bi vorteks de bize vuraydi iyidi küçük kütleleri bekliyoruz gelcekmi diye
-